no ja wysłałam jej na gg wiadomość,ale też cisza:-(No własnie....nawet nie ma do niej numeru bo chciałam napisać smsa
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
witam
moze poprostu jeszcze śpią...albo jedzą śniadanko;-)
Tygrys wskakuj z kawką:-)
moze poprostu jeszcze śpią...albo jedzą śniadanko;-)
Tygrys wskakuj z kawką:-)
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam piątkowo
U nas też nocka jak zwykle ok, Madzia poszła spa o 21:30, wstała o 7:30. Koleżanki chłopaków tak ja wczoraj wybawiły, że teraz pewnie marzy jej sie starsza siostra
, na szczęście to nierealne
Edee, a co za zapiekankę robiłaś?
Tygrysku, pisz co tam u lekarza?
U nas też nocka jak zwykle ok, Madzia poszła spa o 21:30, wstała o 7:30. Koleżanki chłopaków tak ja wczoraj wybawiły, że teraz pewnie marzy jej sie starsza siostra

Edee, a co za zapiekankę robiłaś?
Tygrysku, pisz co tam u lekarza?
Witajcie Kochanieńkie:-) postne postanowienie działa i jak tylko Pati przysnęła ( a nocka kiepska
więc odsypia )to ja śmigiem migiem na bb i nadrabiam zeby wiedziec co i gdzie
mamusiu z tym internetem to było głośno w tv jais czas temu bo do rozliczenia musi być faktura ale tylko wtedy jak postanoiwią Cię sprawdzić czyli jak cos nie tak wypełnicz itp. ale ja myśle że dostawca internetu zawsze może wystawic duplikat jak sie okaze porzebny i nie ma sie co martwic na zapas
Blizniaczku podziwiam, ze nadążasz za trójeczką i jeszcze tak fajnie udaje ci sie to ogarnąć, super, ze impreza udana, sobote tez jakos przetrwasz;-)

nam trez
ale czasem nie dostajemy wszytskich faktur
wiec moj mezulek gdzies wyczyta;l, ze przelew to jest ta sama faktura![]()
mamusiu z tym internetem to było głośno w tv jais czas temu bo do rozliczenia musi być faktura ale tylko wtedy jak postanoiwią Cię sprawdzić czyli jak cos nie tak wypełnicz itp. ale ja myśle że dostawca internetu zawsze może wystawic duplikat jak sie okaze porzebny i nie ma sie co martwic na zapas
Blizniaczku podziwiam, ze nadążasz za trójeczką i jeszcze tak fajnie udaje ci sie to ogarnąć, super, ze impreza udana, sobote tez jakos przetrwasz;-)

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie baby.
U nas nic nadzwyczajnego.
I nie mam co napisać.
Tygrys nie straszcie nas z Fifim!!!!
U nas nic nadzwyczajnego.
I nie mam co napisać.
Tygrys nie straszcie nas z Fifim!!!!
Agacia82
Mami :)
Hej
Mati mi sie obudził juz o 6:20 :-(, ale chyba cos jeszcze się kimnelismy razem, nie pamietam, bo swiadomość odzyskałam dopiero o 8
Dzisiaj idę do fryzjerki a o 18 spotykam się z koleżankami
.
Jutro jedziemy na imieny do chrześnicy mojego męża.
Tygrys czekamy na wiadomości !!!
Mati mi sie obudził juz o 6:20 :-(, ale chyba cos jeszcze się kimnelismy razem, nie pamietam, bo swiadomość odzyskałam dopiero o 8

Dzisiaj idę do fryzjerki a o 18 spotykam się z koleżankami

Jutro jedziemy na imieny do chrześnicy mojego męża.
Tygrys czekamy na wiadomości !!!
pyciolek87
ja u fryzjerki byłam wczoraj:-)
a dzis wieczorkiem chyba zatrudnimy kobietę teścia i skoczymy sobie na jakieś żarełko i piwko
:-)
a dzis wieczorkiem chyba zatrudnimy kobietę teścia i skoczymy sobie na jakieś żarełko i piwko

Agacia82
Mami :)
i co zrobiłaś z włoskami ?ja u fryzjerki byłam wczoraj:-)
a dzis wieczorkiem chyba zatrudnimy kobietę teścia i skoczymy sobie na jakieś żarełko i piwko:-)
reklama
pyciolek87
podciełam,mocno wycieniowała,zafarbowałam(mokka + pasemeczka) no i grzywkai co zrobiłaś z włoskami ?