reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej

Zaczęłam pisać do was posta a mój syn w tym czasie wysypał po całym pokoju 80 szt swoich plastikowych piłeczek -zwariuje-.

A powiedzcie mi -bliźniaki mi przypomniała - pralka mi nie dopiera, co możej jej dolegać , na złom się już nadaje czy co ?

reklama
Mój syn mnie wykończy - wyrwałam do końca z doniczki tą paprotkę co mi ją zniszczył. Już myślałam ze będzie spokój. Ale nie. Teraz wszystkie zabawki lądują w ziemi. A na dodatek każdy kawałek jedzenia przed spożyciem musi być wybabrany w ziemi. Takie jabłuszko naprzykład :baffled: Ręcę mi opadają. Już nie wiem co mam mu powiedzieć - bo oczywiście "nie" "nie wolno" "odejdź" "zostaw" - pozostają bez reakcji. Na szczęście teraz usnął.

A moja siostra jest od dwóch dni ze swoją córą w szpitalu. Ada od zeszłej niedzieli miała biegunkę ale że wychodzą jej zęby to wszyscy myśleli że od zębów. Byli u lekarza parę razy ale nic nie wykryli.
Od piątku miała wysoką gorączkę tak 39-40. W sobotę miała 41 i aż dreszczy dostała to pojechali do szpitala. Na pewno nie ma rota wirusa czekają na wyniki posiewu. Ale do czwartku na pewno zostaną w szpitalu.
Sister mówiła że w szpitalach w Warszawie nie ma miejsc i że przysyłają dzieciaki do Wołomina. Wczoraj z Warszawy przyjechało 12 dzieci. Połowa z rota połowa z zapaleniem płuc. Masakra.
Niezły zbójnik z tego Jasia, a tak słodko wygląda:szok:
Szybkiego wyjścia ze szpitala dla sisterki, straszne to jak takie maluchy lądują w szpitalu

Blizniaczku ja kupilam cos takiego
Dr. Beckmann płyn do czyszczenia pralek - Płyn Dr. Beckmann w RTV EURO AGD
kupilam to w euro-agd
polecam...
Dzięki kochana:tak::tak::tak:

hej

Zaczęłam pisać do was posta a mój syn w tym czasie wysypał po całym pokoju 80 szt swoich plastikowych piłeczek -zwariuje-.

A powiedzcie mi -bliźniaki mi przypomniała - pralka mi nie dopiera, co możej jej dolegać , na złom się już nadaje czy co ?
Podobno jak jest zanieczyszczona to też moze niedopierać, a nawet zostawiać takie brudne smugi.:sorry2:

Spadam do garów, męzowy jutro znów jedzie, więc przygotuje mu trochę żarcia, żeby nie zapomniał jak smakuje domowa kuchnia.

Zapomniałam Wam napisać, nie wiem czy któraś ogladała w sobote na jedynce śpiewaj i walcz, występował tam gościu, który uczy chłopaków tańca (thomas) i nawet przeszedł dalej, chłopaki oczywiście też jakieś smski wysłali

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

Morbital-gratulacje!!!

Kurcze, wkurza mnie to nowe forum, bo zniknęły mi te plusiki do cytowania i teraz muszę pamiętać, co chcę komu napisać....

U nas ciąg dalszy choroby, dalej antybiotyk, ale już jutro wizyta kontrolna i mam nadzieję, że w końcu będę mogła wyjść z nim na dwór.
A teraz muszę sie pochwalić-DZISIAJ MÓJ SYN SAM PRZESPAŁ CAŁĄ NOC W ŁÓŻECZKU!!!!! Już myślałam, że ten moment nie nastąpi nigdy...

kochana, ten plusik jest tylko tak się ukrył :sorry2: jak masz pod postem ten pasek na którym jest "zabloguj to", "dzięki", "odpowiedz", "cytuj"... plusik się w tym rzędzie nie zmieścił więc jest taki ledwo wystający pod "zabloguj to" :blink:

Blizniaczku ja kupilam cos takiego
Dr. Beckmann płyn do czyszczenia pralek - Płyn Dr. Beckmann w RTV EURO AGD
kupilam to w euro-agd
polecam...

Blizniaczku , my właśnie ostatnio ten sam płyn kupiliśmy co Madzienka i bardzo dobrze się sprawdza :tak: kupiliśmy go w Carrefourze

oj nie mam pojęcia :dry:

mój mężowy wczoraj na siatkówce wybił sobie staw skokowy :dry::baffled: ma narazie L4 na 2 tygodnie , noga w szynie... a w niedzielę mieliśmy iść na rocznicową kolację do restauracji :-(

Olu, bardzo jesteś kochana, że chcesz mi pomóc, ale u mnie naprawdę nic nie ma. Nawet przez lupę nic nie wypatrzę. Może to wina przeglądarki-mam IE. W każdym razie dzięki :)

No i zdrówka dla męża.

Witajcie ale miałyśmy super nockę...Jula przebudziła się na mleczko po 8 i teraz jeszcze śpi.....

A tu nikt kawki nie pije????:szok::szok::szok:

Gdzie Wy jesteście???

Życzymy zdróweczka...i gratulujemy nocki!!!!!

Zanplo promocja na Huggiesy jest w Realu od 18 marca!!!!!
Dzięki za ionformację :-).

Ollcia to zrobicie sobie kolacyjke w domu, też będzie romantycznie.
Wcinam kolację bo w końcu Majka zasnęła, a przy niej nie mogę jeść bo ciagle mniam mniam.

No i zostaliśmy sami,tatuś pojechał:-(
Czekam na m jak miłość a potem może pooglądam majke bo sobie pościągałam bo nie oglądałam od poczatku...

jutro przywiozą mi narożnik,nie mogę się doczekać...:-)

Olu, bardzo jesteś kochana, że chcesz mi pomóc, ale u mnie naprawdę nic nie ma. Nawet przez lupę nic nie wypatrzę. Może to wina przeglądarki-mam IE. W każdym razie dzięki :)

No i zdrówka dla męża.

mi na IE też wszystko głupiało, pomimo że miałam najnowszego... ściągnęłam sobie mozille firefox i tu jest ok :tak:
dziękuję w imieniu mężyka ;)

Jestem i ja:) Mieliśmy dzisiaj firmę piorącą w domku i wyprali nam sofę...po szaleństwach mojego męża:)
Wysłałam wszystkim linka:)
Właśnie oglądam KSD...tylko troche mi niewygodnie bo na sofie jeszcze nie można siadać więc siedzę na krześle biurkowym:(
Coraz bliżej dnia kiedy będę miała zakładany aparat na zęby i coraz bardziej się boję i mam wątpliwości...:(

reklama
Do góry