reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tygrysto chyba naprawde cud jakis:tak:.

pyciolek a ty kiedy masz ta rozmowe bo niedoczytalam:confused:.
Myszqo masz racje sa sprawy wazne i wazniejsze:tak:zdecydowanie lepiej przypilnuj damskiej czesci personelu w szpitalu:-D:-D:-D Praca nie zajac nie ucieknie;-).

Kakiya fajnie ze macie dostep do takiego placu zabaw i do tego bezplatnie:tak:.

Ania2608 a ty tez szukasz pracy:confused:.

Moj m zaraz wraca z pracy wiec musze sie z dupka ruszyc do kuchni a tak mi sie nie chce:-p.
Wrocilysmy z przedszkola polozylam dziewczyny spac i jak zaleglam na kanapie tak wstac mi sie nie chce:-p.
Chcialam sie przespac ale mysli mi nie dajaciagle mam w glowie jakies plytki parapety, regipsy panele:baffled:zwariuje przez ten remont:baffled::dry:Wkurzam sie bo nie wiedzialam ze instalacja elektryczna to takie duze pieniadze:dry:i trzeba placic za jakies kable wrr:crazy:.

Acha i postanowilismy z mezem ze trzecie urodzinki Hani wyprawimy jej w domku, ale zaprosi swoje kolezanki z przedszkola. Bedziemy wiec mieli kinder party:-D

Moj m zaraz wraca z pracy wiec musze sie z dupka ruszyc do kuchni a tak mi sie nie chce:-p.
co to dzisiaj "dupka" na obiad??:-D:-D:-D
a co do cen instalacji elektrycznej to na własnej skórze sie o tym przekonałam przy ostaniej wymianie po tym jak nam wszystko padło,więc współczuję- ceny z kosmosu...

Tygrys ja juz nie wchodzę w twoje linki;-) zartuję:-p

my już spowrotem, Bianka wyganiała się i nawet nie było tłoczno o tej godzinie:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki.

Fajnie się Was czyta w ten ponury dzień... Aha-na linki też nie weszłam, żeby się nie dobijać (chociaz ten drugi to chyba nie jest dołujący, sądząc po reakcjach :-))

Ja dzisiaj zaliczyłam RTG zatok, wizytę u internisty i wizytę u laryngologa-dawno już nie odwiedzałam tylu lekarzy. I okazało się, ze mam przewlekłe zapalenie zatoki i powinnam chodzić na naświetlania-tylko tak się zastanawiam, kto mi wtedy popilnuje dzieci i wychodzi mi, że moje zatoki będą musiały sobie odpuścić te naświetlania :-(

co to dzisiaj "dupka" na obiad??:-D:-D:-D
a co do cen instalacji elektrycznej to na własnej skórze sie o tym przekonałam przy ostaniej wymianie po tym jak nam wszystko padło,więc współczuję- ceny z kosmosu...

Tygrys ja juz nie wchodzę w twoje linki;-) zartuję:-p

my już spowrotem, Bianka wyganiała się i nawet nie było tłoczno o tej godzinie:tak:

moze na kolacje;-):-p:-D

Cześć laseczki.

Fajnie się Was czyta w ten ponury dzień... Aha-na linki też nie weszłam, żeby się nie dobijać (chociaz ten drugi to chyba nie jest dołujący, sądząc po reakcjach :-))

Ja dzisiaj zaliczyłam RTG zatok, wizytę u internisty i wizytę u laryngologa-dawno już nie odwiedzałam tylu lekarzy. I okazało się, ze mam przewlekłe zapalenie zatoki i powinnam chodzić na naświetlania-tylko tak się zastanawiam, kto mi wtedy popilnuje dzieci i wychodzi mi, że moje zatoki będą musiały sobie odpuścić te naświetlania :-(

Vive to chociaz wiesz dokladnie co napewno ci dolega, a nie pogorszysz sobie jak odpuscisz te naswietlania?

Tygrysek a widzisz,ja mogłam Ci potowarzyszyć z kawką,ale mój dzieć był już taki biedny,że nie mogłam dłużej siedzieć przy kompie.Ale kawkę piłam i myślami byłam tutaj:-p

Anoli nie,nie ja nie szukam.To z czasów kiedy nie miałam dzieci i szukałam;-) A kinder party zazdroszczę:tak: My poczekamy z tym na przedszkole,więc pewnie za rok.Tym razem jeszcze babciowo,dziadkowo;-)

Moje maluszki popadały dzisiaj jak muchy.Fabianek leżał z nami,miałam zamiar uśpić Oliwię i pójść z nim do niego,a on się przytulił do poduszki i w jednej chwili zasnął.Pindzia skakała,gadała,a on ani się nie poruszył.Zaniosłam go do łóżka,mała jeszcze się do mnie pouśmiechała,potulkała i usnęła.W KOŃCU:-)

Vive kurczę kiepsko z tymi Twoimi zatokami.Ja muszę w końcu zrobić zdjęcie zatok i mojego torbiela,bo ostatnio idiotka jakaś laryngolog nie dała mi,bo...nie.Bo mogę poczekać jeszcze skoro czekam już 4 lata:baffled: Kretynka jedna.Mam nadzieje,ze Ty się wyleczysz i będziesz miała spokój.

Ostatnia edycja:
ale naprodukowałyście:szok::szok::szok::szok:

i ja dotarłam, w końcu....Jula dzisiaj cały dzień jakaś marudna(nawet w przedszkolu panie sprawdzały jej temperaturę, bo jakaś nie taka im się wydawała)ale wszystko jest ok...byłyśmy też na wszelki wypadek u naszej pediatry..obejrzała Julę wzdłuż i wszerz i nic niepokojącego nie widziała...więc może miała zły dzień
confused.gif
confused.gif

wszystkich chorowitkom i rozkładającym się
unhappy.gif
zdróweczka!!!!

Madzienka Ach gdyby to był pierwszy wyjazd...;-) Mariusz spędził już pół roku w Anglii,dwa miesiące w Niemczech,pięć miesięcy w Tunezji...Teraz pojechał na 3 dni:-p Ale ja nie cierpię być sam...:confused2: A spotkanie z Agą polecam;-) Cudna osóbka,więc warto:tak:

Ania u nas wcześniej wyjazdy P były bezproblemowe, teraz zaczęła się mega tesknota...ale na szczęście nie płącze tak jak Was...tyle że Jula taty nie widzi od pon do czwartku już ponad rok:confused::confused::-:)-:)-(

:)
Prosba do Madzi i Edzi:) kobitki napiszcie mi kochane co sadzicie o tym kremiku ok ? gdyz juz nie wiem co ma pisac w recenzjach:)

moze byc na priva:) to was zacytuje nawet hahah

oki napiszę na pewno

Przeżyjesz jakoś.
Fajnie by było się spotkac, do Koszalina mam 70 km, a może planujesz sie wybrac do kołobrzegu w jakiś dzień to wtedy mogłybyśmy się na jakąs kawkę gdzieś spotkac

a wiesz ze może skuszę się ok. 16 mam pociag do Kolobrzegu pomysl kiedy Tobie pasowaloby najbardziej

Paskudnie się dziś czuję. Mężuś na 3 dni wyjechał, a ja zostałam sama chora, z przeziębionym dziecięciem i psem...
Ech

zdroweczka

Madzienka Fabian strasznie tęskni za Mariuszem.Dzień zleciał nam całkiem dobrze,lepiej niż się spodziewałam.Ale co chwilę popłakiwał i wołał Mariusza.

czesc kobitki.
Madziu ja Ciebie podziwiam naprawdę , nawet nie wiedziałam że Ty sama z Juleczką tyle dni :-(
Aniu szybciutko zleci i tatuś wróci:)
Vive dobrze że wreszcie powoli się wyjaśnia co tak naprawde ci dolega i zdrowka kochana!!

nie wiem co jeszcze miałam napisac:zawstydzona/y:

reklama
Witam i ja z kawkę;-)

Madzieńko u nas podobnie ze spotkaniami z tatusiem,co prawda wraca codziennie,ale najwczesniej ok 21, Bianka już śpi po 20 i widują się tylko w weekandy, w które tatus odsypia i nie chce z nami nidzie iść, bo jest zmęczony:-(

Do góry