Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj w ciązy to się da, zobaczysz, że zgubisz podział na dzień i noc razem z dzidziusiemNapisała do mnie dziś koleżanka, którea urodziła 2 tygodnie temu, że mam odpoczywać i korzystać póki mogę. Taaa jakby można to było zrobić na zapas:/
rzeczywiscie w ciazy tak moze byc niestety. i nie chce Cie martwic, ale cala noc to niepredko przespisz ;-) moja ma 4 lata i jak sie budzi w nocy na siku, to obowiazkowo musi przyjsc nas o tym powiadomic. potem trzeba ja isc, przykryc i potulic. jak bede miala dwojke, to chyba wogole nie bede spala![]()
Ja od czasu drętwienia ręki biorę 4 tabletki i na szczęście przestała drętwieć. A dochodziło do tego, że wszystko leciało mi z ręki bo ona przestała nagle reagować:/ Ależ się wtedy strachu najadłamMoja drętwota też trzyma cały dzień, z tą różnicą, że jak coś robię czyli ruszam ręka to jest mniej odczuwalna. A braki magnezu... Raczej nie... biorę od początku sierpnia po 3 tabletki.