a ja masaż miałam wczoraj

przychodzę do C. z balsamem w ręce i pod pretekstem smarowania pleców balsamem (bo sama nie dam rady

) domagam się " żeby tak ciut pomasował bo boli od noszenia brzuszka ciężkiego
ja się właśnie strasznie rozlazła zrobiłam, nie wiem gdzie libido uciekło, mąż pyta mnie kiedy wróci mój temperament, bo też w tych sprawach jesteśmy bardzo dobrani, a w ciąży to się taka kluśka mamuśka gruba foka zrobiłam i mi się po prostu nie chce,
agbar mój też chyba do lutego musi poczekać aż się połóg skończy, choć pewnie jeszcze kilka razy uda mu się mnie zachęcić na jakieś "małe co nie co"
i też jak Ty tylko bym się przytulała, kiziała, miziała, ale na jakieś super erotyczne ekscesy to nie bardzo, właściwie to mam nadzieję, że po połogu wszystko wróci do normy
olcia dla mnie to też takie dziwne :-)
a u mnie znów coś pod góre...

pisałam Wam, że od 3 m-cy usiłuję załatwić z medicoverem reklamację nienagranej płyty usg, nie korzystam z ich usług, wysłałam pismo o rozwiązanie umowy i co?? baba dziś do mnie dzwoni, że mogą ją dopiero rozwiązac 25 października i muszę za te ostatnie miesiące zapłacić składki 7 stów ponad, powiedziałam babie, że nie zapłacę, że od tak długiego czasu z nimi nie mogę się dogadać, że reklamacja nie załatwiona, że ja nie będę płacić im za nic, najwyżej windykator będzie mnie ścigał, konto w banku i tak wyczyściłam więc mi na nie nie wsiądą, tylko mąż się chyba wścieknie, bo on nienawidzi jak urzędasy robią ludzi w bambuko, a ja teraz nie mam wolnych tylu stów żeby im płacić za miesiące kiedy nic nie mogłam załatwić a z usług medycznych nie korzystałam, grrrrryyyyyy
eee, a może jak zmienię dowód osobisty i będę mieć nowe nazwisko to mnie nie dopadną??? hihihi
lwiczka a na kiedy masz termin??? bo widzę, że Ty "młodsza" ode mnie o 2 dni tylko, chyba sarka i gosia mają też podobny wiek ciąży, robimy zakłady kto pierwszy się rozpakuje?? hihi