• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ewa nie mogłabyś kupić w aptece jakiś plastrów rozgrzewających na ból? tylko nie wiem czy można to w ciąży stosować, albo jakieś maści rozgrzewająco-przeciwbólowe?

tylko ja bym się wcześniej lekarza poradziła bo nie mam pojęcia czy w ciąży można

Mam amol, który można stosować w ciąży. Ale sama nie dam rady się posmarować...
Potraktuję to jako ćwiczenie wytrzymałości przed porodem. Tylko poród trwa maksymalnie dobę, a to się pewnie będzie 2 miesiące ciągnęło...

reklama
Właśnie skończyłam sprzątać w kuchni i rozmrażać moją przedwojenną lodówkę buu.
Tunia ja już od jakiegoś czasu zauważyłam że mamy podobne terminy i chyba tu najmłodsze jesteśmy więc się sporo naczytamy hi hi. No ja myślę że ja na szarym końcu będę hi hi choć mogę się mylić. Jeśli o mnie chodzi to obstawiałabym gosie.Ale i gufi ma ten sam termin co ja:-) I Anka ma 31 i 1. Ale najmłodsza to chyba Ewelinka bo 29 i 6. A ty kogo obstawiasz?

Ostatnia edycja:
Właśnie skończyłam sprzątać w kuchni i rozmrażać moją przedwojenną lodówkę buu.
Tunia ja już od jakiegoś czasu zauważyłam że mamy podobne terminy i chyba tu najmłodsze jesteśmy więc się sporo naczytamy hi hi. No ja myślę że ja na szarym końcu będę hi hi choć mogę się mylić. Jeśli o mnie chodzi to z naszej czwórki obstawiałabym gosie.A gufi ma ten sam termin co ja:-) I Anka ma 31 i 1. Ale najmłodsza to chyba Ewelinka bo 29 i 6. A ty kogo obstawiasz?

ja się śmiałam z tymi zakładami bo na prawdę trudno przewidzieć:-) może anka...

choć jeszcze może się okazać, że te co na szarym końcu mają być pójdą jako pierwsze, choć nikomu nie życzę, niech każda dzidzia donosi

może się okazać, że ja będę pierwsza jeśli miałabym mieć cc to wtedy gin ma mnie otwierać koło 15.12 bo na święta miałam obiecane być w domu, ale po tej okulistce to na razie nie wiem jak z cc będzie...

Hej dziewczynki,
Co do dolegliwości ciążowych u mnie największą masakrą jest zgaga, mam ją non stop najlepiej by było wogóle nie jeść. Mam ją jak idę spać i jak wstaję. W sumie w dzień da się wytrzymać ale wieczorem jak leżę to masakra nawet treść żołądkowa podchodzi mi do gardła.
Co do drętwienia to też mi ręka drętwieje w nocy.
Libido oczywiście odkąd nie mogę uprawiać seksu to jest nastawione na max, ale M. wyjechał więc nie ma pokusy.
Sunflower cieszę się że jest ok.
Antylopka mi czop całkowicie odszedł 1,5 tyg. przed porodem i był taki brunatny glut. Ty masz stalowe nerwy ja już bym pewnie na izbie siedziała, ale wiem że we Francji to inne traktowanie.
Tunia czekam na relację jak tam mąż sobie poradził.
A mnie dziś miłe zaskoczenie spotkało, otworzyli specjalnie dla mnie kasę w tesco, byłam pierwszą i ostatnią klientką:-):-):-):-):-)

Cwietka Nikt ci kochana nie będzie patrzył w szpitalu czy masz ładną cy brzydką koszulę.Ja też biorę starą byle jaką do porodu którą później wyrzucę.Pokaż te koszule,na pewno lepsze niż ja mam.

reklama
Antylopka mi czop całkowicie odszedł 1,5 tyg. przed porodem i był taki brunatny glut. Ty masz stalowe nerwy ja już bym pewnie na izbie siedziała, ale wiem że we Francji to inne traktowanie.
gdyby to była jakaś ilość żebym mogła powiedzieć, że to ten czop w całości, to też bym pojechała, ale to taka mała ilość, że właśnie nie wiem....
rano było troszkę, teraz cały czas cisza, brzuch pobolewa, ale nie mocno, że nawet leków nie brałam. Fakt, że siedzę i leżę, na obiad makaron z sosem z tuńczykiem zrobiłam i koniec. Marcin w ogóle nie kazał mi gotować, ale do jego przyjścia to bym padła z głodu, hehe

Ja mam nadzieję, że mi te dolegliwości przejdą, to2 nie wiem kto się pierwszy rzuci - ja na niego, czy on na mnie, hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry