• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Oto mój nieszczęsny zakup:
TANIO koszula ciążowa do karmienia, porodu__S (1261933792) - Aukcje internetowe Allegro
VIENETTA koszula nocna ciążowa do karmienia__S (1269424543) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze jedna w tym stylu. Niby wszystkie S, ale są jakieś takie wieeelkie, że chyba byłyby dobre na moją babcię.

Margaryt - moje żebra chyba są już na zawsze odkształcone. Mała namiętnie pakuje nogę pod kości z prawej strony i naciska. Nie mogę jej z tego miejsca wygonić.

joamar to niezły zaszczyt Cię spotkał, hehehe:-)

margaryt widać leży główką w dół i się nudzi i nóżkami po żebrach:-) ja mam czasem wrażenie, że moja mi te nóżki pod żebra wkłada, ale lubi też po żołądku, wtedy na prawdę boli

cwietka daj linka do tych koszul...
ja w sklepie stacjonarnym widziałam brzydkie i do tego za 70 zł/ szt więc uznałam że poszukam tańszych na all, bo jeśli mam ją w połogu zalać krwią i mlekiem to nie musi być jakaś super wypasiona i droga

PIŻAMA PIŻAMKA DO KARMIENIA - zielony M (1259722580) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULA DO KARMIENIA, DLA KARMIĄCEJ - czerwony M (1252681378) - Aukcje internetowe Allegro

nie kaszlałam cały dzień i nagle mi się włączył suchy, duszący kaszel, to już chyba tak do porodu będzie??:no:

Zapomniałam napisać że dziś byłam odwiedzić kumpelę która urodziła 2 mies. temu przez cc (mała była pośladkowo). Tak sobie rozmawiałyśmy i stwierdziła że strasznie żałuje że poszła do szpitala bez akcji porodowej, bo teraz ma i miała od początku problemy z pokarmem. To taka mała wskazówka dla dziewczyn które wiedzą że czeka je cc, aby jednak poczekać by poród choć trochę zaczął się naturalnie wtedy piersi dostaja znak od macicy, żeby zacząć produkcję. Może ta wskazówka się komuś przyda.

Cwietka muszę ci powiedzieć że fajnie wyglądają te koszule,w porównaniu do mojej porodowej to są śliczne.
Tunia te twoje też ładne są :)

:)

o czego by tu zacząć? hmm ;-)

Kciuki za wizytujące!!!

antylopka mi czop zaczął odchodzić 2,5 tyg przed porodem- był albo brunatny, albo normalny- jak śluz, ale było go dużo więcej. Odpoczywaj jak najwięcej. Niteczki krwi mogły mieć też inną przyczynę- nadżerka lub seks. Nie jestem pewna czy przy rozwieraniu i skracaniu szyjki też są plamienia- ja nie miałam.

Dobrze, że się z mężem ograniczacie z seksem- bo teraz jak ci czop odchodzi ( o ile jest to czop- taki naturalny korek- heheheh taki naturalny silikon ) to otworzyła się droga do dzidziusia dla wszelkich bakterii- koniecznie zrób wymaz z pochwy! Nawet jakby miałoby ciebie to uderzyć po kieszeni- bo nie wiem czy u was je robią standardowo.

Sunnflower no to leż kochana- taki pas to nie przelewki bo jesteś z nim uziemiona na dobrych kilka tygodni!

co do bólów pleców- mnie na szczęście to ominęło :) Za to moje masakryczne 20 kg nadwagi powoduje olbrzymi ból nóg przy chodzeniu-- brzuszek mi nie przeszkadza- w ogóle, a nogi mnie tak bolą, że po przejściu 50 m muszę robić 30 sek przystanki bo z bólu ruszyć nie mogę- i w myślach sobie powtarzam- "jeszcze trochę , dasz radę, ludzie się gapią, dasz radę, jeszcze pomyślą że rodzisz, dasz radę...."

:-(:-(:-(

Dziś myślałam że wykorkuje jak chciałam się przejść jeden przystanek- czyli jakieś 750 m :sorry:

Dzięki dziewczyny, posmaruję się wieczorem amolem tzn męża wykorzystam do tego celu:)
Jesli chodzi o koszule to ja teżś juz kupiłam 3 i jak pokazałam mężowi to myślałam, że padnie i stwierdził- może poszukamy czegoś jeszcze? A mi się nawet podobały jak na takie duże worki :D Poza tym ma nam byc wygodnie i komfortowo. Poza tym te koszule później i tak będą do wyrzucenia. Jak przyjdzie czas znów będziemy spały w seksownych koszulkach :)

mamolka biedaczko, ale wykończyłaś mnie opisem swoich myśli :-D

przyjechała moja komoda, zaraz będę ją myć, a jutro kupię Dzidziusia i biorę się za pranie ciuszków, pościeli, kocyków :-D

mąż wrócił z pracy z monitorem :-) rozmawiał tylko z ojcem, nie bardzo wiem o co chodzi już w tej chwili, ale ponoć monitor nie został oddany z łaską, tylko teść powiedział, że "chce mieć święty spokój" - a wiem, że w jego ustach ta kwestia znaczy tyle, że całą sytuację nakręciła teściowa, i że pewnie wczoraj cały dzień było biadolenie jaki to syn zły i teść chcąc mieć z głowy teściową oddał mężowi monitor, ona ma jakieś pierdzielca i pewnie z obrazą kazała oddać teściowi monitor żeby nie było, że ma coś naszego, jak ją znam to pewnie tak to wygląda,

i wyszło na to, że mąż się pokłócił z ojcem przez matkę, bo ona nakręciła całą chorą sytuację, pewnie mu wierciła dziurę w mózgu cały wczorajszy dzień, że ma oddać, bo ona nic od nas nie chce...

mąż teściowi tylko powiedział, że przykro mu jest, że oni ciągle wyjeżdżają, że nam pomogą, wesprą, a głównie kończy się na tym,że my mamy być na ich zawołanie, a jak coś nie po ich myśli to jest od razu afera i obrażanie się

i chyba tyle, zobaczymy jak się to rozwinie na przestrzeni dni,

Dzięki dziewczyny, posmaruję się wieczorem amolem tzn męża wykorzystam do tego celu:)
Jesli chodzi o koszule to ja teżś juz kupiłam 3 i jak pokazałam mężowi to myślałam, że padnie i stwierdził- może poszukamy czegoś jeszcze? A mi się nawet podobały jak na takie duże worki :D Poza tym ma nam byc wygodnie i komfortowo. Poza tym te koszule później i tak będą do wyrzucenia. Jak przyjdzie czas znów będziemy spały w seksownych koszulkach :)

albo bez koszulek :)

bosche, cały dzień na bb, dobrze, że w przerwach obiad, zakupy i inne rzeczy porobiłam, to jest uzależnienie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry