olkale
Fanka BB :)
dziewczyny wybory samorządowe za pasem dla rozładowania atmosfery...
Wpadka kandydata PO. "Ja pier... nie wiem..." :: Informacje :: Kontakt 24
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

margaryt, u mnie (Olsztyn) jest darmowe, płatne znieczulenie jest wbrew prawu, a szpital, który za to pobiera pieniądze może ponieść konsekwencje.Dzień dobry.
Jeśli chodzi o ceny znieczulenia, ile kosztuje u Was w szpitalach. Boję się ze Warszawa bije na wszystkie miasta na głowę. Tu chodzą po 600 -700 zł :-(
odbieram to osobiście, heh
a kto chce , czuje, że musi - nie powinien być osądzany. Natomiast jak najbardziej słuszne jest przedstawianie wszystkich ewentualnych zagrożeń.
bądź zołzą śmiało
dbaj o swoje samopoczucie, a nie jej
cholera! a ja nie wiem czemu nie mam głosu w laptopie:/hahaha dobre. Mina gościa po tym jak się dowiedział, że to jest na żywo - BEZCENNA))
hej kobietki:-)
margaryt, u mnie (Olsztyn) jest darmowe, płatne znieczulenie jest wbrew prawu, a szpital, który za to pobiera pieniądze może ponieść konsekwencje.
Co do znieczulenia, ja wychodzę z założenia, że jak może boleć mniej - to lepiej.
Natomiast uzasadnianie konieczności cierpienia przy porodzie przez panią występującą w DD nie przemawiało do mnie. Pani twierdziła m.in. że w końcu po coś to zostało tak ustalone, że ma boleć. Wychodząc z takiego założenia - to po co brać np znieczulenie u dentysty? w końcu po coś to boli, hehe.
W ogóle nieco mnie wypowiedzi pań zirytowały - np poród bez bólu, czy przez cc osłabia więź matki z dzieckiem...odbieram to osobiście, heh
Ja wychodzę z założenia, że znieczulenie powinno być dostępne, kto nie chce skorzystać - nie ma przymusua kto chce , czuje, że musi - nie powinien być osądzany. Natomiast jak najbardziej słuszne jest przedstawianie wszystkich ewentualnych zagrożeń.
pozdrawiam