Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cześćczesć Antylopka spotykałyśmy się na staraczkach 2010:-) widziąłm tam, gratulacje od dziewczyn...teraz sama mogę pogratulować Tobie ...super data na poród...moze pod choinke będzie![]()
miło mieć znajome towarzystwo:-) nie miałam mdłości, ale podobno pomagają migdałyZnowuż mnie męczą mdłości. Nie dam radę nic jeść. Nawet wody czy herbatę wypiję z trudem. W nocy zbudziłam sie i dalej mnie mdliło. Koszmar. W tam tej ciąży też miałam silne mdłości ale mogłam jeść.

nie przejmuj i nie kieruj sie tym zbytniochyba trudno to nazwać dietą, po prostu czytam co można,co powinno się jeść, bo w ogóle nie wiem nic na ten temat![]()
obys nie przejadła się fastfoodami i słodyczami
ale ogólnie to można jeść wszystko, na co masz apetyt i jest zdrowe (czy chociaż nie szkodzi). Nie miałam żadnych restrykcji ani w ciąży, ani podczas karmienie - obie z córeczką czułyśmy się dobrze, byłyśmy (i jesteśmy) zdrowe i to było ważne
Kochana ja miałam to samo - migrenowe bóle głowy i zastosowałam poradę niemieckiego lekarza... pomogłomnie męczy ból głowy, jestem migrenowcem no i trochę mi dokucza, wzdęcia również, najgorzej jest w pracy jak w brzuchu bulgocze, poza tym jeszcze nic nie mówiłam szefom, bo chciałabym pracować jak najdłużej,
a w przyszłym tygodniu będę mieć pierwsze usg,
edziu29 mnie się ciągle chce pić, a wieczorem to szybko spać, ale chyba na głód duży to u mnie za wcześnie, nawet nie wiem który to tydzień bo za wcześnie na usg,
pani gin powiedziała, że jak mam migrene to w ciąż mozna brać paracetamol?
to prawda? nie zaszkodzi to dziecku?
no i mam straszne bóle podbrzusza...
hmmmm czy wy też jesteście ciągle głodne?? zwłaszcza wieczorem??
spokojnie paracetamol mozesz brać ale np. Apap, nie zaszkodzi ale ja bym nie przesadzała z lekami, lepiej się położyć na chwilkę i odpocząć niż faszerować lekami
co do bólów to możesz wziać no-spe...