Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

witam
wiedze ze znowu nas przybyło :-) super oby tak dalej bedzie super babyboom na święta :-)
powiedzcie mi ktora z was ma lub miala mdlosci? bo ja sama nie wiem czy mam... chyba troche bo jakos jesc nie umie i mi wszystko smierdzi albo kupą albo papierosami... nawet babie na targu sie oberwalo bo kupilam torebke i smierdziala papierosami :/
a na wzdecia to espumisan jest dozwolony w ciazy
witam
wiedze ze znowu nas przybyło :-) super oby tak dalej bedzie super babyboom na święta :-)
powiedzcie mi ktora z was ma lub miala mdlosci? bo ja sama nie wiem czy mam... chyba troche bo jakos jesc nie umie i mi wszystko smierdzi albo kupą albo papierosami... nawet babie na targu sie oberwalo bo kupilam torebke i smierdziala papierosami :/
Mnie czasem tylko rano mdli ale tak delikatnie, że nie sprawia mi to żadnych problemów. Na zapachy też wyczulona jakoś strasznie nie jestem.witam