Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w przedszkolu podpisywałam zgodę, że Wiki może jeść wieprzowinę. O krewetki nikt nie pytał....
A ja musiałam wyrazić zgodę żeby mój synek zagrał pastuszka w jasełkach. I to w Polsce![]()
o ja niedobraAluśka ale wandal z Ciebie![]()

Tunia to masz szczęście że odziedziczyłaś po babci i mamie mocne i gęste włosyco do włosów, to praktycznie nie różnią się niczym od tych jakie miałam przed ciążą, jedynie własnie ładnie pachną i są świeże o 1 dzień dłużej,
zawsze miałam gęste, grube zdrowe włosy, po babci i mamie, bo to genetyczne, moja babcia choć ma 70 lat nadal ma świetne włosy, dużo i gęste i piękny srebrny naturanie siwy bardzo ładny kolor
moja fryzjerka nawet mi mówiła, że ona moich włosów farbowac nie będzie bo są zbyt ładne i nie zniszczone, żebym przyszła jak będę siwa
aluśka boże dobrze, że na siniakach się tylko skończyło,![]()

nie jedna Ci pewnie zazdrości takiej czuprynki
no domyślam się że z ta wieprzowiną to ma podłoże religijnetunia - w poznaniu nie wymagali ode mnie zmycia od stóp, a tutaj pewnie u rak jakbym miała nikt by nic nie powiedział, bo przy tej wielokolturowości jeszcze koś by się n areligie powołal i biedna położna miałaby przechlapane. Wszystko tutaj masz na piśmie i na wszystko musisz wyrazić zgodę, inaczej nic Ci nie zrobia.
w przedszkolu podpisywałam zgodę, że Wiki może jeść wieprzowinę. O krewetki nikt nie pytał....

teraz jak juz sobie maluje to lakierem bezbarwnym z drobinkami brokatu wiec raczej będzie dało się zauważyć ze coś sie nie tak dzieje
tak, tak, religijne, u nas by na to nie wpadli, bo z góry zakładają, że wszyscy katolicya to dobre![]()
swoją drogą wieprzowina jest zakazana w niektórych religiach moze to dlatego.
Ja musiałam wyrazic zgode na przylepienie plastra, podanie calpolu lub nurofenu w razie goraczki ale po uprzednim skonsultowaniu sie ze mna telefonicznie i na robienie zdjęć dziecku w celu wykorzystania w przedszkolu na wystawach![]()