Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nie jest tak, że szanujące się firmy nie wydzwaniają bo teraz coraz więcej firm tak działa że pozyskują klienta telefonicznie. Poza tym z tego co piszesz to nie była pani z konkretnego banku etc tylko przypuszczam jedna z tzw. firm doradztwa finansowego. Wiem coś na ten temat bo pracowałam przez jakiś czas jako doradca finansowy. Ta pani podejrzewam że odpuści sobie dzwonienie, no ale tak jak mówisz głupio wciąż nie odbierać....:/ Ona chciałaby powiedzieć Ci ogólnie o oszczędzaniu etc. Najlepiej jak zadzwoni to powiedz, że nie jesteś zainteresowana bo masz już swojego doradce finansowego i jesteś z niego zadowolonaCześc kochane. Widzę ze większość z nas jest umówiona na grudzień do fryzjera na odnawianie koloruJa mam jasne włosy, więc musze je odswiezyc koniecznie, choc małż namawia mnie na jakis ciemniejszy kolor.
Co do zwierzatek to ja mam rocznego yorka i teraz mamy wyższe łóżko i nie zawsze może wskoczyć, więc robi awantury w środku nocy zeby ja wnieść do łóżka bo oczywiście śpi z nami, jak ona mi będzie dziecko budziła w nocy to ja nie wiem co zrobię.
Wróciliśmy od lekarza, wszystko dobrze. A za 3 tygodnie jestesmy umówieni z całym zespołem na zapoznanie z osobami, które będą asystowały przy porodzie. Położna wydawała się być miła, oby taka pozostała do końca
Dziewczyny pomóżcie- ciagle wydzwania do mnie taka Pani bo chce się spotkać i opowiedzieć mi o jakimś planie biznesowym. Oczywiście małż, że nie i w ogołe bo szanujące się firmy nie proponuja takich spotkań i ja nie wiem co jej powiedzieć. jakiś dzik bagienny z lasu jestem i boje się odebrać telefon. Co ja mam jej powiedzieć? macie jakieś cwane pomysły?
Całuję Was mocno brzuchatki i zdrówka życzę :*
![]()
Elena tylko pamiętaj, żeby przed porodem zmyć lakier z paznokci
to, że jesteśmy w ciąży wcale nie znaczy, że nie mamy o siebie dbać. ważne, żebyśmy się dobrze czuły.
a w ogóle dziwne jest to że pękł skoro wyglądał na dość stabilny i mocny taboret

to zaszalałaś dziś z prasowaniemAnka super,że już w domku i nadal w dwupaku
Ja dziś wyprasowałam dokładnie 59, szt ciuszków w tym 4 czapeczki bawełniane,najpierw połowę zrobiłam,o 13 poszłam na 3 godzinną przerwę do koleżanki która mieszka po drugiej stronie ulicy,wróciłam to obrałam ziemniaki i poprasowałam resztę.Jutro następna partia![]()

niestety nie studiujęAluśka całe szczęście,że nic gorszego się nie stało. Widzę, że studiujesz kosmetologię.