agbar
Fanka BB :)
Ja musiałam wyrazic zgode (...) na robienie zdjęć dziecku w celu wykorzystania w przedszkolu na wystawach![]()
Tak to i w Polsce jest. Pamiętam jak musiałam zbierać podpisy od rodziców moich wychowanków. Największy problem to ja z tym miałam, bo dyrekcja naciskała, że wszystko ma być na wczoraj, a rodzice zupełnie zlekceważyli te deklaracje i ignorowali moje prośby o pośpiech.
Dobrze macie z tymi mężami prasującymi sobie koszuleMój ma stały tekst: "Ja mogę wyprasować, ale wiesz, że zejdzie mi 4 razy dłużej niż Tobie. A wiesz ile to prądu zje?"
Ale ja lubię prasować, więc mi to specjalnie nie przeszkadza
![]()
To i tak dobry ten Twój mąż. Mój stwierdził, że jesli ja nie wyprasuję, to będzie chodził w niewyprasowanych, bo mu to nie przeszkadza. I o zgrozo potrafi tak zrobić!
Chyba czas rodzić. Obcy ludzie zaczepiają moich rodziców i męża, kiedy ja w końcu rodzę, bo chodzę i wyglądam jak kulka. Na szczęście do mnie nikt z takim tekstem nie wyskoczył
Ostatnio żal mi jak patrzę na moje ciuchy sprzed ciąży. Jak ja tęsknię za butami na obcasach albo za moją ołówkową spódnicą... Kruszynką nie jestem, ale w nich czułam się zawsze atrakcyjna i taka kobieca. Tak mi tego brakuje... I wiem, że jeszcze niedawno pisałam, ze czuję się piękna i tak nadal jest. Ale to inne piękno. Czuję się taka niezgrabna teraz. Właśnie taka kulka... I jak patrzę na te moje buty, to aż mnie w dołku ściska...
nogi i kregoslup mam do wymiany, ale skurczy zadnych nie mam o dziwo. najpierw z Ninka bylysmy 3 godz. w galerii, a potem na balecie. jeszcze po drodze policja mnie zatrzymala za wyprzedzanie na przejsciu dla pieszych. ale zgodnie z prawda wytlumaczylam policjantowi, ze wyprzedzalam, bo jakis wariat wyjechal nagle z pobocza i w moim stanie i z dzieckiem w foteliku z tylu chcialam uniknac naglego hamowania. chyba nie mial serca mnie meczyc, bo tylko sie usmiechnal i powiedzial "prosze jechac ostroznie" :-)
No, nie mogę na niego narzekac
Ale niektore rzeczy muszą nabrac mocy urzedowej 

... Aż się dziwię gdzie ten dzidzius u mnie się mieści ;/ a z kg to mi wszystko do tyłka poszło ;( bo on to mi akurat nieźle urósł =(