Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja ostatnio jednej zyczliwej kolezance, która wlasnie mnie spytała, kiedy wreszcie urodze a sama nie schudła jeszcze po ciazy (rok ma jej maluch) i wystaje jej brzuch to powiedziałam: O a i widze, ze wy zdecydowaliscie sie na drugie? Na kiedy masz termin? Gebę zamkneła!
Dzisiaj wieczorem idziemy na imprezkę rozwodową koleżanki i dylemat mam w co się ubrać buhuhuhu Wszystko za krótkie albo za małeA chciałabym wyglądać ładnie
![]()
Kochana to jest powazna sprawa - bo moze rodzice maja wieksze ambicje i ponizej trzech króli nie schodzą?A potem byłyby jakies pretensje niepotrzebne
![]()

. Nawet nie pomyślałam, że moje dziecko jest najniżej w hirarchii w tym Betlejem
. Ale Jaca to jest taki pastuszek heheheheHeheheheh, Myangel kocham takie akcjeja ostatnio jednej zyczliwej kolezance, która wlasnie mnie spytała, kiedy wreszcie urodze a sama nie schudła jeszcze po ciazy (rok ma jej maluch) i wystaje jej brzuch to powiedziałam: O a i widze, ze wy zdecydowaliscie sie na drugie? Na kiedy masz termin? Gebę zamkneła!

Ale z checia tak jak Bodzinka-rzucilabym sie na niego

.
Zostaw mame w spokoju
pewnie chciala dobrze.Ty sie martwisz, ze rodzice sa u ciebie a ja bym dala wszystko by moi do mnie przyjechali choc na kilka dni.Ale tak to jest-czlowiekowi nigdy nie dogodzisz