olcia100
Fanka BB :)
Czytałam o podobnej historii w grudniowym "M jak mama". To jest taka typowa sytuacja, która uczy nas, żeby nie sądzić po pozorach. Pewnie zrobiło się Tobie bardzo przyjemnie.
myślałam, że ich wyściskam normalnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czytałam o podobnej historii w grudniowym "M jak mama". To jest taka typowa sytuacja, która uczy nas, żeby nie sądzić po pozorach. Pewnie zrobiło się Tobie bardzo przyjemnie.
sunflower trzymaj się!! W sumie to Ci trochę zazdroszczę, że może już urodzisz...
Olcia to ja ostatnio miałam odwrotną sytuację,koleś przy kasie pierwszeństwa,wypite miał trochę i zaczoł sapać,jak mu mąż uwagę zwrócił że to kasa pierwszeństwa to z rękami na niego,ochrona go wyprowadzała,a ja miałam ochotę dać facetowi po gębie.
cepeliny to takie duże kluchy ziemniaczane nadziewane mięsem okraszne boczkiem