Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
już bylismy na placyku, teraz chłopcy pojechali na rowery a ja obiadek, potem zaliczymy jeszcze spacerek. Mam rosołek z wczoraj i zachciało mi się jeszcze placków ziemniaczanych ze śmietaną
a potem skoczymy do galerii, m.in po kosmetyki do Rossmana
trzymam kciuki;-)
do tego sikanie i drapanie w gardle, noż koszmar

więc zszokowałam ją nieco jak zmierzyłam przy wszystkich obwód brzucha i było 107! Niby nie złośliwie ale mnie to wburwiło!!!
A w międzyczasie jeszcze biust się prześlizgnie
Wiem że takie gadanie jest denerwujące dlatego trzeba sobie to olać. eee myślę że nie jest niepokojące, w normietrochę się zaczęłam niepokoić, znów mam ciśnienie 137/77 puls 113. Teraz leżę mam nadzieję, że się uspokoję ale zastanawiam się jakby co po jakim czasie dzwonić do szpitala. W poprzedniej ciąży miałam zatrucie. Jak myślicie??
....to tak a konto tego 2,5 metra w pasie;-)
trochę się zaczęłam niepokoić, znów mam ciśnienie 137/77 puls 113. Teraz leżę mam nadzieję, że się uspokoję ale zastanawiam się jakby co po jakim czasie dzwonić do szpitala. W poprzedniej ciąży miałam zatrucie. Jak myślicie??

widzę,