• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
witam się wieczornie :) z rana podczytałam co sie u Was wydarzyło i poszłam dalej spac.... pośpię 5h i sie budze z zegarkiem w ręku (tzn. w miedzy czasie z przerwa na siusiu) kategor życzę, by zła passa sie skończyła .......................................................... Tunia nie zadreczaj się, bo i tak nie masz wpływu na swoich teściów, z mężem mozesz rozmawiać i on jesli będzie chciał to moze cos ze swoim zachowaniem zrobić, to w zyciu na c masz wpływ to na siebie, wiec jesli mogę poradzić, zmień swój system myślenia i olej teściów... zawsze mozesz powiedziedzieć, ze masz prawo zrobic coś po swojemu ;)............................................................. My dziś na koejnych zakupach... wybralismy dywanik do pokoiku :) poustawialiśmy meble i czekamy na sofe... no i czekam, az moja mamcia uszyje firanki i baldachim w wesołe zyrafy :)................................................................................... dziś napisałam prosbę o pomoc do administratora, bo moje posty cały czas problemowe :(...........................................................................................

Sunflower u nas ok... pojechaliśmy dzisiaj wieczorkiem na ktg, tak kontrolnie... Skurczyki w wersji mini i nieregularne, czop odpłynięty, rozwarcie się trzyma ok 3 cm, szyjka mięciutka i króciutka. Jutro idę na wizytę do mojej Pani gin to może powie coś bliżej :) Czekamy...

witajcie wieczorową porą....
miałam isc juz spać ale stwierdziłam że musze Wam napisać. Słuchajcie wyobrażcie sobie ze u córci -mojej kuzynki, która rodziła we wrzesniu-dopiero teraz pediatra stwierdziła ze ma za bardzo przyrośnięty języczek do tego dziąsełka-to sie jakoś fachowo nazywa ale zapomniałam w tej chwili. I prawdopodobnie dlatego nie ssała cycka bo nei mogła chwycić. Kuzynka miała doła że ma zły pokarm itp a tu sie okazało że żaden lekarz do tej pory nie zauważył wady u dziecka.... a teraz jest za późno bo juz jej wysechł pokarm.
Normalnie jakaś paranoja. Musiałam Wam napisać żebyście w razie czego wiedziały że takie przypadki są i nie zawsze to wina pokazrmu albo złego uchwycenia cyca przez niemowlę...:(
A wyczytałam własnie ze taki zabieg nacięcia to trwa kilka sekund i czasem go nawet bez znieczulenia robią.. a tu sie tak dziecko męczyło...
trzymajcie sie i kolorowych snow zycze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry