ja tam stawiam jednak na Missiiss, patrzac na prognozy sprzed kilku miesiecy to maluch dlugo sie trzyma w brzuszku ale obawiam sie ze jak bedzie nadal tak strasznie cierpiec to w piatek badz na weekendzie powitamy naszego pierwszego okruszka

co prawda wiadomo im dluzej by Jasiek posiedzial tym lepiej ale czasem nie da rady..
Mnie dzis obudzil straszny bol po prawej stronie : ciagnal sie od polowy brzucha tak z boku, przez pachwine ku nodze, obejmowal kawalek uda, byl ostry i ciagnacy tak jakby mnie tam ktos za jakas zyle ciagnal, niewiem co to byl za bol, nie mam pojecia czy to skurcz??? czy co?? moze wy wiecie?
potem przeszedl na cale podbrzusze a nastepnie sie skonczyl :O:O raanyyy stwierdzam ze jestem zielona bo wczesniej nie mialam takich sensacji i niewiem kiedy mam jechac do szpitala.. tzn czy to bylo normalne czy nie, czy to skurcz czy mi sie tam cos odkleja?? wkurzajaca niewiedza.
denerwuja mnie w tv z tym paleniem papierosow, ludzie sie bulwersuja o ta ustawe, booszze to chyba tylko w PL jest mozliwe... najlepsze jest TO ze jesli wlasciciel lokalu, napisze wyrazna informacje ze lokal jest dla palacych to niepalacy beda sie musieli dostosowac, jaki z tego moral??? kolejna furtka w zasranym polskim prawie do obejscia przepisow, jak to bedzie wygladalo?? NP szczecinskie dyskoteki zapewne beda mialy taka informacje wywieszona i z pewnoscia nadal beda super funkcjonowac :///// marzenie pojsc gdzies i nie wyjsc jako smierdzaca faja yyyhhhhhhhhhh, i te kary hehe do 500zl i 2000 dla przedsiebiorcow hehehe kary powinny byc zaporowe! powiedzmy 20000 wtedy niewiele osob by ryzykowalo, tu np jesli chodzi o prowadzenie auta to sa takie mandaty za naruszanie przepisow ze jak sie wjezdza z PL do norwegii to az nuda wieje na drodze, wszyscy jada grzecznie nikt nie wyprzedza, nikt sie nie spieszy hehe ladnie trzymaja sie 80tki, w lokalach ladnie wszyscy wychodza palic na balkony i tarasy lub na zewnatrz gdzie maja poustawiane popielnice palaczy tu mnostwoooo a w srodku pelna kultura.