• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

heheh ale bym się uśmiała jakby missiiss przenosiła z tego nadmiaru emocji :)

mam pytanie- długo was bolało podbrzusze po badaniu na fotelu? Ja miałam 4 h temu a ono nadal mnie boli...a lekarz był bardzo delikatny. Możliwe że coś tam " grzebnął" i ruszyło rozwarcie?

co do porodów to ja, tak jak Aluśka, czekam na małego strzelca :)

reklama
No to teraz będę siedzieć jak na szpilkach ;) Mississ &&&&&&&&&&&&

A jeśli z tego przejęcia sama zacznę rodzić? JEszcze nie! Nie zrobiłam ostatniej miorfologii i nie mam podkładów. Chyba czas wziąć się za siebie.

Kochana Ty sie podkladami nie wykrecaj tylko szoruj do apteki ;-)

witam w dwupaku - tylko na chwilkę wpadam się zameldować
kurcze już mnie to wkurza bo nic tylko czekam i czekam i liczę i liczę i nic. Poszłam nawet połazić po sklepie żeby się przegięło albo w tą albo w tamtą stronę bo w końcu oszaleję od tego wsłuchiwania się w najmniejszy symptom. Missi - kurcze trzymm kciuki

Najgorsze takie czekanie...

Mamolka Mojego meza siostra tez miala badanie rano, cos tam nawet lekko pokrwawila i o 17 na porodowke zasuwała ;-)

Misia Dopiero nniedawno południe minęło ;-)

OD JUTRA TO DOPIERO ZACZNIE SIĘ NARZEKANIE ;-) Wiolcia to wszystko przez Ciebie :P

te placki ze śmietaną to dieta ciężarówkowa?? nie wyobrażam sobie takiego zestawu...

Też sobie nie wyobrażałam, do czasu kiedy Mąż mnie oświecił, że "tylko tak się je" ;) Ja wolę z cukrem :) A jeśli na słono, to z gulaszem w środku, sosem grzybowym na wierzchu i ogórkiem kiszonym do tego. Mmm... Ale mam smaka teraz :)

GosiaB, salomii - tutaj (ale to sam paryż, nie cała francja) jeżdżą nie patrząc na pasy (których często nie ma namalowanych) i mnie to stresuje na rondach itp, bo jedzie wewnętrznym (lewym) pasem i nagle sobie zjeżdża z ronda bez kierunkowskazu

Patrzyłam na to kiedyś zafascynowana pod łukiem triumfalnym ;) Miałam wrażenie, że w każdej sekundzie może dojść do stłuczki, ale nie doczekałam się :)

mam pytanie- długo was bolało podbrzusze po badaniu na fotelu? Ja miałam 4 h temu a ono nadal mnie boli...a lekarz był bardzo delikatny. Możliwe że coś tam " grzebnął" i ruszyło rozwarcie?

Ja po ostatnim nie mogłam chodzić prawie. Aż się zdziwiłam, bo tego dnia miałam dość dobrą kondycję, więc zaplanowaliśmy po lekarzu większe zakupy. I skończyło się na tym, że prawie leżałam na wózku w supermarkecie. Ale w zasadzie tylko pachwiny mi odpadały, nie było żadnego krwawienia ani nic poważniejszego. No i po nocy przeszło.

Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie, ale jak dla mnie to jest ostatnio za gorąco. Nie wiem już jak się ubierać. Wróciłam właśnie do domu i jestem cała mokra. Gardło cały czas boli i do tego jeszcze doszedł dziś ból głowy. Idzie się załamać. A tu jeszcze miesiąc...

Dziewczynki podkłądy mam dostać od koleżanki, która kupiła dużą paczkę i jej zostały. Ale jakoś wybrac się do niej nie mogę. W zasadzie kombinuję jak do niej dotrzeć, bo sama samochodem nie pojadę ze względu na drętwięjące ręce (ostatnio tez stopy :/). No i muszę coś kupić dla jej synka, bo to byłaby pierwsza wizyta po jego pojawieniu się na świecie. Chyba rzeczywiście musze się spiąć, bo mój synek może stwierdzić, że czekać w nieskończoność nie będzie.

no ja liczylam, że się któraś rozpakuje a tu nic. ale to dobrze więc nie bedziemy na to narzekać :)

poszlam do sklepu i stoję przy kasie a jakaś babcia podleciała czy mogę ją wpuścić bo ona miala tylko cytryne i ma kase odliczoną a wnuk już marudzi i nie może sobie z nim dać rady więc ja mówię, że proszę... już zaplaciła i jak odchodziła od tej kasy to się do mnie odwróciła, żeby podziękować i wtedy spojrzała na brzuch i chyba dobrą minutę mnie przepraszała, że nie zauważyla, że ja w ciąży i się tak wepchła itp :D ja tam się akurat dobrze czułam a żadnej kolejki nie było więc dzisiaj to problemem nie bylo ale babci zrobiło się bardzo głupio...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry