• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
15 listopada wybił więc i ja się stawiam - w dwupaku oczywiście :)

Kurcze dziewczyny wiem, że mało się udzielam, ale ostatnio nie mam kiedy- na dodatek mąż zabrał lapka do pracy i zapomniał kabel zasilający i tak biedaczek leży rozładowany. Net tez szwankuje ( hehe szewc bez butów chodzi :D ). Poza tym tak jak u BODZINKI Olek odkrył że z mamą to najlepiej się bawić i tylko co włączyłam stacjonarny to mi potrafił monitor wyłączać, zabierał klawiaturę i "mamo choć, tam"

jezu, ale jestem śpiąca ( dziś miałam wizytę u gina i za chiny nie mogłam się wyspać stresując się, że mnie z fotela na porodówkę wyśle :) hehehehe -jak widać na razie nigdzie się nie wybieram)
Teraz siedzę u rodziców do 14 i ...uuuuf jak dobrze, że mama z Olkiem poszła na spacer to może się zdrzemnę :D

Bodzinka mam to samo z Oli,jak napisałaś"jakby się cofneła",też cały czas coś chce,to załóż rajstopki,to zapni guziczek,to pokroisz mi mięsko a była taka samodzielna,w niczym nie chciała żeby jej pomagać bo "duzia jestem". A jak Lolowi tłumaczysz że wszystko się zmieni bo do mojej jakoś to nie dociera,i nawet mówienie że ją kocham i jest moim dużym skarbusiem nic nie zmienia.

hello ja tak na ddchwile. sciagnelin min szew :D przewd chweila :) bolalo jak diabli ale chwile teraz tylko krwawie. i powiedzieli ze albo pojdzie jeszcze dzisiaj albo pozniej :) jasiek ma juz prawie 3kg wiec i rrodzic mi pozwolili normaln ie
:)

my daliśmy 85 zł. takie porządne zaczynały się chyba od 70 zł. jak tak policzyliśmy ile byśmy dali jak byśmy zamówili na allegro i łącznie z przesyłką to stwierdziliśmy, że różnica jest tak mała, że nie opłaca się w ogóle zamawiać - zwłaszcza, że i tak się wybieraliśmy własnie tam na zakupy :)

Hm, będę musiała się tam wybrać. W sumie do 100 mogę wydać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry