• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Nasz na sczescie nie odkształcony, jak nowy...Ale myśle, że to dlatego, że Młody praktycznie w nim nie spał...Tylko z nami...Uprałam poszewke i nawet n ic sie nie stało no i obejrzałam go dkoładnie, żadnych wgnieceń, kokos prosty, sztywny. No ale teraz powiemy mu pa pa.

ide na drzemke, bo ledwo zyje ...

przypomnial mi sie dzisiejszy sen - snilo mi sie, ze razem z moja przyjaciolka rodzilysmy w tym samym czasie, w tym samym szpitalu. jak wyszlysmy, to od razu pojechalysmy na wesele kumpeli. mialysmy wspolny pokoj w hotelu i jak jedna byla na sali weselnej, to druga opiekowala sie noworodkami. najwiekszym moim problemem bylo dobranie kreacji, bo mi falda na brzuchu po porodzie zostala :-D

Cześć dziewczynki:-)
Ja też już się zastanawiam kiedy to któraś się rozpakuje,i mam stracha hi hi bo to już naprawdę blisko.
A ostatnio wieczorami płakać mi się chce z bólu bo maluch tak kopie mnie po dole że leżę,płaczę i nogi zaciskam:-( Niewiem czy to wytrzymam jeszcze tyle czasu,z Oliwką nie miałam takiego czegoś. Z jednej strony się cieszę że ruchliwego bobaska mam ale z drugiej ten ból wysysa ze mnie wszystkie siły:-(

Czy wy ostatnio też czuwacie w nocy,ja niby śpię ale wszystko mnie budzi,nawet mój wstrętny kot. Co chwilę sprawdzam czy wody mi przypadkiem nie odeszły,zauważyłam że wogóle ostatnio panikuję jak jakaś pierworódka,ale to pewnie dlatego że poprzednia ciąża była zupełnie inna od tej.

kciuki za wszystkie które mają bliziutkie terminy&&&&

my daliśmy 85 zł. takie porządne zaczynały się chyba od 70 zł. jak tak policzyliśmy ile byśmy dali jak byśmy zamówili na allegro i łącznie z przesyłką to stwierdziliśmy, że różnica jest tak mała, że nie opłaca się w ogóle zamawiać - zwłaszcza, że i tak się wybieraliśmy własnie tam na zakupy :)

Czesc i czolem:-)
U mnie nocka jako tako.Pare razy siku.Choc wczoraj mialam kilka naprawde bolesnych skurczow ze az sie poplakalam.A dzisiaj na razie byly tylko 2.Jaja byly w nocy bo jak wstawalam do wc to pokrecily mi sie kierunki i w sumie nie wiedzialam gdzie jestem i na czworaka szukalam drzwi:-D
Adasko w szkole a ja ide zaraz brac sie za gotowanie i male sprzatnie, bo na nic wiecej nie mam sily.
Gufi tylko firanek nie wieszaj bo w ciazy nie wolno za dlugo trzymac rak w gorze:tak:
Na razie babolki i milego dnia;-)

Lwiczka mam to samo!!!! W pierwszej ciaży tak nie panikowałam jak teraz..A w nocy kazdy szmer mnie budzi...A potem zasnac nie u miem...Do tego Lol sie "cofnał". Dotychczas wszystko SAM a teraz "Mama pomóz".

reklama
Lwiczka mam to samo!!!! W pierwszej ciaży tak nie panikowałam jak teraz..A w nocy kazdy szmer mnie budzi...A potem zasnac nie u miem...Do tego Lol sie "cofnał". Dotychczas wszystko SAM a teraz "Mama pomóz".

a może on czuje, że niedługo niestety nie będzie już jedynym dzieckiem i będziesz miala mniej czasu więc stara się wykorzystać póki może, że jesteś tylko dla niego teraz... dzieciaki są bardzo mądre :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry