Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba za chwilę będę wdową... Zatłukę mojego męża... poszedł wyrzucić śmieci, spotkał sąsiada i dwie godzinki pili piwko... Nie wytrzymam!
Tobie moglaby wyslac bo do mnie tu moze nie dojsc, fajnie byloby zobaczyc takie 2 szczesliwe buzki, chociaz po cesarce to Wiolcia chyba lezy a Krzys gdzies tam indziej juz jest. chyba.
Ja miałam Lolka od razu przy sobie....A jak tylko zaczełam sie wybudzac to położna mi go buch na brzuch i do piersi...Połozyła mi go przy scianie i poszła, tylko co chwilke zaglądała..Zreszta nawtet jak leżał w tym łózeczku szpitalnym to na kazde kwilenie była.Tobie moglaby wyslac bo do mnie tu moze nie dojsc, fajnie byloby zobaczyc takie 2 szczesliwe buzki, chociaz po cesarce to Wiolcia chyba lezy a Krzys gdzies tam indziej juz jest. chyba.
! Też bym chciała zobaczyć te nasze grudniaczki, ale to pewnie jeszcze kilka dni zanim dziewczyny będą w stanie do neta podejść.
, dziś wizytujemy!

? U mnie wszystko zmalało i jakoś niewygodnie się czyta teraz takie małe.
!! Ilością postów przebiłyśmy nawet październik!