Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

obym tylko nie zemdlała, bo idę sama) i we wtorek wizyta. 

. To się pewnie napatrzy na idiotyzmy swoich kumpli. Bo zauważyłam, że czysto męskie imprezy zazwyczaj kiepsko się kończą. Faceci jakoś nie potrafią sobie powiedzieć STOP i po alkoholu niszczą wszystko na swojej drodze.ja też miałam po cesarce od pierwszej chwili przy sobie ale jak zasnęłam w nocy, to położna zabrała córcię na obserwację, gdzie mała też dłuuugo odsypiała trudy poroduJa lezałam po CC w jednej sali z Julcią![]()
Bodzinko, prawie każda chyba mamusia co oczekuje drugiego dziecka zmierza się z takimi obawami, ja też, i to mam od początku ciąży, przez pierwszy miesiąc chodziłam i zastanawiałam się jak ja sobie poradzę z dwójką itp. ale przecież nie ja pierwsza będę miała dwójkę dzieci... a serce matki jest takie że zawsze tam się znajdzie miejsce na inne dziecko, czy możemy powiedzieć że teraz nie kochamy swoje maluszki w brzuszku? nie! właśnie to jest dowód że poradzimy sobie z miłością bo ona już jest w nas, a z zazdrością starszaka to trochę trudniej, ale tak myślę że starsze dziecko potrzebuje od nas tylko dowodu że nie jest teraz już nieważne, że może warto czasem pokazać iż mimo że spędzamy więcej czasu z maluszkiem to nie jest tylko maluszek w życiu naszym najważniejszy, więc Bodzinko głowa do góry i poradzimy sobie!Jejku jak nie będe ich umiała jednakowo kochać??? A jak to zrobic żeby Lolo zadrosny nie był?? Aaaaaaaaaaaaaa dobrze, że dziś fryzjer i psiapisółka przyjeżdza...
Krolciu u mnie z czcionką wszystko pozostało tak samo jak było, a z tym pisaniem postów - potwierdzam gaduły z nas niesamowiteEloł brzuszki.;-)
A tak w ogóle to czy Wam też zrobiło się na drobniejszą czcionkę to bb? U mnie wszystko zmalało i jakoś niewygodnie się czyta teraz takie małe.
Wczoraj zauważyłam, że największe z nas gaduły!! Ilością postów przebiłyśmy nawet październik!
![]()
a jeszcze bardziej podniecona na pewno Julcia, na pewno nie zgubi się, a wróci pełna wrażeńHej mamuśki,
Ja już dziś troszkę lepszy humor, ciśnienie w normie więc przestaję schizować.
Właśnie odprowadziłam Julię na jej pierwszą wycieczkę szkolną, niby nic bo wraca o 13:30 ale oczywiście cała rodzinka jest podniecona. Mam nadzieję, że się tam nigdzie nie zgubi.

no to &&& i proszę o to samo.
i to baaaardzo.