• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Cześć Dziewczynki:-)
Ja rano lekko spanikowana byłam, bo od wczoraj żadnego ruchu w brzusiu, ale po śniadaniu mały miał swoje 15 minut wiercenia (bo o kopnięciach to już mogę zapomnieć) więc jest ok. Dobrze się czuję zamierzam dzisiaj się nie przemęczać bo wieczorem mam taki chytry plan, żeby zrobić mężusiowi niespodziankę i jakiś seskik przy świecach zorganizować:tak::tak::tak:. Pierwszy od kilku miesięcy więc trochę się obawiam rozdziewiczenia:-D:-D:-D.
Aha, no i ogromnie ściskam Wiolcię i jej małego "kolosa" hehhehe.

jejku juz 2 rozpakowane i jakis strach mnie ogarnal az zaczelam czytac o oddychaniu przy porodzie.
Ostatnio mam stracha ze mimo ze to moj drugi raz nie bede wiedziała co robic.... to jest straszne....

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Myangel,niech szybko i sprawnie pójdzie:))))))))))))))
Tunia też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciska:-)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM
ale śmieszne ja myslałam ze mam jeszcze kuuuupeee czasu...... :-D chyba musze juz ten wózek zamówic
sorki ze sie nie udzielam ale nie umie ogarnac dwoch roznych działów, majac studia w toku-sesja juz mi sie zaczeła ;/ i jeszcze dalej remont....

mam zalozony krazek bo mi sie szyjka skrocila ale niedlugo mi go sciagna wiec pewnie na mnie tez przyjdzie kolej.... :-) ale nie umie sie doczekac bo zebra to mnie juz tak bola... a plecy to juz nie mówie :-/ mały nie pozwala mi pisac pracy lic. :-D

miłego dnia wszystkim
pozdrowionka do wszystkich i mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry