sarka crotlimazol możesz spokojnie, pisałam Ci, że mnie uratował w ostatniej infekcji, miałam te pastylki dowcipne, i od tamtej pory spokój, na swędzenie i pieczenie dobry jest jeszcze vagisil intima - przynosi ulgę kilka minut od zastosowania,
moja mała dziś nic się nie rusza, w ogóle ciągle mam brzuch twardy jak kamień i boli, cały, ale nie jak na okres tylko coś jakbym miała ponaciągane mieśnie, nie umiem tego opisać, zaczęło się od kłucia po lewej stronie, mam nadzieję, że to nic nie znaczy,
dopiero 36 tc, a ze mną coraz gorzej, ledwo się ruszam, wstać z kanapy czy łóżka bardzo trudno, co to będzie za 2 tygodnie??
ewa ja ogrzewanie odkręciłam tylko na 3, a na noc w ogóle zakręcam, bo mi się za ciepło wydaje, ja nie wiem jak przy dziecku wytrzymam gdy w mieszkaniu ma być ok 22 stopnie, chyba się na wiór wysuszę, a my mieszkanie mamy "środkowe" wiec ciepło nie ucieka... jeszcze nas grzeją te mieszkania co za ścianą...
poszłam po zakupy i co; ani szczypiorku ani pietruszki dostać nie można, mogłabym pójść do sklepu na końcu ulicy, ale oprócz karty nie miałam ani grosza, a za pietruszkę i szczypiorek to raczej kartą nie zapłacę, i zupa będzie bez pietruszki, a pasta z jajek bez szczypiorku... ech, idę zaraz gotować tą "oszukaną" zupę...
patrzę na parowary w necie, mąż coś wczoraj rzucił jak mu o tej diecie mówiłam, że kupi się dla mnie parowar, a i potem się przyda jak już małej będzie można mięsko podawać czy warzywa
i jeszcze powiedział, że mi na wigilię pstrąga w foli tylko z cytrynką i odrobiną soli, i rosołek z kurczaczkiem zrobi:-)
biedny, wszystko na jego głowie będzie, ale dobrze, niech się przyzwyczaja, że kinderbal się kończy i będzie miał więcej obowiązków