Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
odebrałam wyniki, generalnie jest ok oprócz moczu, w którym wykryte mam dość liczne bakterie..dziewczyny co w takim wypadku powinnam zrobić ? co to oznacza i czym to może grozić ???
No właśnie mi nie zleciła posiewu, jak zapytałam czy potrzebny to w zasadzie powiedziała ze nie, ale że dla świętego spokoju mogę sobie zrobić, ale to tak na zasadzie pacjent sam się leczy i sam o siebie dba. Tak jak już pisałam jestem na kuracji uroseptowo-cytrusowo-dużo płynowej, także zobaczymy jak to pomożeByłaś już u lekarza, więc pewnie wszystko wieszAle mimo wszystko napiszę - bo w zasadzie raczej nie ma się czym martwić. Ja jeszcze w ciąży nie miałam dobrego wyniku moczu. Zawsze bakterie nieliczne, dość liczne, a czasem nawet liczne. Moja lekarka patrzy wtedy na leukocyty - jeśli nie są podwyższone (a mi nigdy nie przekroczyły 4 w polu widzenia), to już jest znak, że nie jest źle. Na wszelki wypadek każe dużo pić, szczególnie coś z żurawiną, raz przez tydzień jadłam urosept. No i co jakiś czas robię posiew moczu - to dużo bardziej wiarygodne badanie. Zawsze jest ujemny, a to znaczy, że bakterii nie ma (mimo złych wyników moczu ogólnego!). Każdy ma inną florę bakteryjną, poza tym próbki moczu do ogólnego badania łatwo zanieczyścić - stąd czasem te bakterie. Dla świętego spokoju warto zrobić posiew
![]()
O no to świetnie!!!!:/// problem w tym że ulotki nie mam bo to czopki robione w aptece :/ i co teraz?! zobaczę jeszcze dziś w nocy, jak tak dalej bedzie ( a jest nadal-piecze i pulsuje, jak sikam to juz w ogóle pieczesarka jak Cię piecze po antybiotyku i wszystko Ci wyleciało to poczytaj w ulotce działania niepożądane, bo świąd i pieczenie może być reakcją alergiczną, też tak miałam i gin kazał mi natychmiast odstawić globulki, przecież nie będziesz się męczyć, a przy aplikowaniu kolejnych pieczenie może się nasilić
Niedobre to dziecię.