Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdecydowanie się prześpij, glutek z krwią przepowiada poród w najbliższych 24hDzięki dziewczyny za kciuki, ale ja dalej w domu. Skurczy konkretnych brak. Według tego, co powiedział mój lekarz, powinnam być już w szpitalu, bo kazał jechać jak tylko śluz z krwią się pojawi. Ale po co mam tam jechać? Będę tylko bezproduktywnie leżeć, a w domu dużo się dzieje, posprzątałam, pobawiłam się z siostrzeńcem i denerwuję męża;-) Biedak co kilka minut pyta czy już jedziemy;-) A może położę się spać, bo dzisiejsza noc moze być nieprzespana.

ewa ból okołoporodowy stanowczo nie kończy się na porodziemnie strasznie bolała obkurczająca się macica, do tej pory jeszcze trochę pobolewa mnie krocze no i piersi...uaaa to jest najlepsze
![]()
Spreparowałam opis porodu. Jak macie godzinę czasu, to poczytajcie![]()

kategor u Wiktora tez w piatek zabawki moga przynieśćwczoraj była walka że on chce iść (a nie mógł - diedzi ze mna bo przeziebiony) bo przeciez musi zabawkę od mikołaja pokazać
mamolka nie ma wymówek, musi Ci pomóc przy małym, niech nie ściemnia że się boi,;-)
U nas też zawsze M obrabiał pępuszek a raczej to co po nim zostało i kąpał małego, w nocy też mi go przynosił, wymęczony tez był bardzo, pamiętam jak majaczył przez sen ze zmęczenia
Gosia pocieszę Cię...niedługo urodzisz na pewno!!!!:-)