aSIA JAK SIĘ NIEPOKOISZ TO DO SZPITALA GNAJ. Dzieciaczki przed porodem często sie uspokajają.Ale nas w szpitalu uczulali, ze jak ruchy nas niepokoja od razu do połoznej marsz.Jak przyszłam to w godzinach liczenia dawał czadu po 40 ruchów a przed cc juz po 5,7 a zdarzało sie i po 2.
My się pokarmiliśmy. Moje cycuchy tez miękkie ale to normalne jest. Fifi coraz bardziej kontaktowy, super reaguje na karuzelke. Ze starszakiem się poprzytulałam, zrobilismy razem sniadanie, ciagle chce głaskać braciszka.Zaraz musze ogruzować mieszkanie, bo chyba dziś babcia odwiedzi wnuki..
Ewa ja bym się tam tesciowa nie przejmowała...One przewaznie piersia nie karmiły, własnie przez te "metody". Moja karmiła trzy lata a i tak czasem jak cos powie to mój Paweł się więcej orientuje...Nowoczesna babcia jest moja mamuska. Czasem aż za bardzo hi hi hi.
No u nas pępuszek odpadł wczoraj wieczorem. Równo na 7 dzień.Przestałam się z nim cackać, przy kazdej pieluszce go przemywałam, wyciełam na niego otwór i po sprawie. Oby teraz się dalej tak ładnie goił...