cristalrose
Fanka BB :)
Biedny Igorek:-(. Mój Cyprianek też miał z tym problem - paznokietki jakoś dziwnie pozaginane i ropa wokół - nawet u stóp, tylko nas z tym wypuścili ze szpitala i nikt tam nie widział problemuJa się już czuję tu jak w Arabii Saudyjskiej czy innym Kuwejcie... gdzie się nie obejrzę tam ropa, psia jej mać! Jak nie z mojej rany na brzuchu to u dzieciątka mojego koło paznokietka się zebrała... Byliśmy dzisiaj u chirurga, musiał mieć TO nacięte, oczyszczone i założony opatrunek większy niż cała jego dłoń, a tylko na małym paluszku. We wtorek kontrola, mam nadzieję, że będzie ok.
Przemywałam mu paluszki spirytusem i smarowałam bepanthenem i teraz juz ma ślicznie zagojone:-) Ale z obcinaniem trochę odczekałam i się jakoś same "odgięły" i dopiero mu obcięłam.
, a krwi poleciało trochę co 2-3 dzień... chyba zrobił mi się jakiś stan zapalny wokół szwów bo to co wypływa to wygląda jak ropa albo "coś" innego..... zaczęłam robić irygacje z tantum rosa bo nie mam pomysłu co z tym zrobić...jutro zawizytuję na IP