Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie skończyłam prasować pościel i pieluszki tetrowe i flanelowe dla małego i zaraz zabiorę się za prasowanie kolejnej tury suszących się ciuszków. Potem jeszcze jedno pranie i prasowanie eh.. Na końcu zostanie mi segregowanie ciuszków wg rozmiarów i przyszykowanie co spakować do szpitala dla synusia. To będzie chyba najlepsza część :-)Ewcią - zgodnie z prawem możesz być z dzieckiem 24 godziny na dobę w szpitalu i godziny odwiedzin nie mają tu nic do rzeczy. Właśnie mam przed oczami wkładkę (chyba z Wyborczej) o tym jak dzieci chorują. Jedynym przypadkiem kiedy to się może zmienić jest zarządzenie ordynatora o zagrożeniu epidemiologicznym - wtedy zamyka się oddział. Nie daj się wykurzyć, możesz być z Frankiem cały czas, zresztą mam nadzieję że moje info już Ci po nic, bo Twój post był z wczoraj a dzisiaj pewnie już z Franusiem w domku siedzisz:-).

Cały czas mnie czyścinie wiem czy coś zjadłam czy to jakaś oznaka zbliżającego się porodu.

.