Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Był tylko jakiś koleś i stwierdził że lekarza specjalnie z oddziału nie będzie ściągać bo z rozwarciem można chodzić i połowę ciąży,patafian jeden. Mój mężu zwymyślał go,ja stwierdziłam że mam taką opiekę centralnie w dupie i wyszłam. W poniedziałek idę do gina. A na IP nie idę za chiny ludowe. Chyba zmienię szpital do porodu na sam koniec bo jeśli na oddziale traktują tak jak na IP to pożal się boże
Jejku ale jestem wściekła,mam ochotę rozszarpać tego gnojka

i smutna zarazem z bezsilności:-
! Pobudki częste na memłanie piersi
. Na dzień dobry jeszcze Mati z gorączką wyjechał
! Załamka:-(! Myślałam że do przedszkola normalnie pójdzie a ja odsapnę...a tu doopa!
! Położna przy porodzie sama mnie tak szczypała, żeby przyśpieszyć! Aż bolały.
cóż to za zasady? to położna z IP nie potrafi odpalić aparaty czy jak??? to przecież całą noc powinno hulać!!!!!! masakra, dobrze że zrobiliście burę, ale trzeba było poprosić go o nazwisko, tak chociaż żeby go postrraszyć!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7Tunia - trzymam kciuki za jutrzejsze cc!!! ale ci zazdroszcze, ze to juz ...
ja na razie zaprzestalam jakichkolwiek metod przyspieszania, bo akurat swieta chcialabym w domu spedzic. a przynajmniej wigileco ma byc to bedzie ... choineczke juz mamy ubran i tak swiatecznie sie zrobilo
DDD ide teraz sledzie dokonczyc, a potem jeszcze prasowanko mnie czeka.
jutro po 12 ide do gina na ktg i szybkie badanie - cudow jakos sie nie spodziewam, ale kciuki trzymajcie
dobrej nocki!
ja nie wiem czy na IP specjalnie odsyłają jakiś gburów, awanturnice i obrażalskich??lwiczka - wspolczuje przezyc. to jest rzeczywiscie straszne, jak sie traktuje pacjentow na IP ...