Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
HEH zaintrygowałas mnie wczoraj tą "blondi" i zajrzałam na wątek, w szoku jestem, niezła laska, ale co lepszego znalazłam to juz wam kopiuję....
"
Napisał Klara M![]()
![]()
I ja Was kobiety witam i życzę szczęśliwych 9 miesięcy i szybkich, łatwych i bezbolesnych porodów, a na zakończenie takie szczęścia jak ja mam w domu!!!
Szczególne gratulacje dla Ciebie blondi- trojaczki - super....
Mam do Ciebie sentyment bo ja też jestem grudniówką 2009, choć termin miałam na styczeń 2010 ;-)
dziekuje slicznie... udzielalas sie na grudniowkach albo na styczniowkach????
ja nie udzielalam sie na grudniu bo tam jakies dziwne dziewczyny.. stale jakies afery maja kloca sie i sa zawistne.. no i moderator ich bardzo sie rzadzi...... nie pytajac dziewczyn o zdanie.. ostatnio je podczytywalam.. teraz pozamykal;ay watki itp...... "
powiedzcie mi czy to o nas czy ja żle zrozumiałam
bo jeśli o nas to czy ja jakos mało bystra jestem i nie zarejestrowałam że wy wichszycielki jesteście
noż kurna uwielbiam takie laski
Mój niuniek dzis do przedszkola pojechał z tata a ja spałam do 9.30:-), matko co za rozpusta.....zaraz biore sie za góóóoorę prasowania
![]()
zertuje wiem ze tu natlok, w kazdym razie czekalam na rozwoj wypadkow bo niewiem dlaczego ale na mysl o Blondi mnie trzeslo przez jej wypowiedzi, i niestety okazalo sie ze jest wstretnym trollem! Oby sie do nas nie przytelepala chora persona pod postacia grudniowki

:-d:-d:-dp.s.u mnie w piątym tygodniu jak byłam na usg było widać płeć dziecka hehe
bleeee pies mi kupe zrobil