Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja jestem super hero i niewazne ze padam na pysk.Przeciez on tez pracuje
Nie wiem, moze za duzo wymagam.Jak jest z waszymi mezami??
Ja tez dzisiaj malo co spalam i jestem wq....Wiem ze moj A wstaje rano do pracy ale chociaz raz mogby wstac w nocy i podac dziecku smoczek.Ale gdzie tam.Rano tylko wstanie, poglaszcze go i tyle go widzialam a wieczorem juz jest zbyt zmeczony zeby cos zrobicA ja jestem super hero i niewazne ze padam na pysk.Przeciez on tez pracuje
Nie wiem, moze za duzo wymagam.Jak jest z waszymi mezami??
p.s.Dzien dobry, i oby byl dobry bo mnie od wczoraj glowa rozsadza![]()
Biednawspółczuję...ja jeszcze nie mam doświadczeń w tym zakresie bo to moja pierwsza ciąża...
A tak zmieniając temat, to skurcze nie ustały, także jadę niedługo na IP. Umyłam włosy, zrobiłam makijaż, obudziłam małża który się teraz kąpie i zjadłam sobie kanapkę...chyba jeszcze jedną zjemKurcze mam nadzieję, że jeśli to skurcze porodowe, to rozwarcie ruszyło...

nie trzeba wstawać. Nie wiem, może będę tego spania razem żałować, ale na razie to raj w porównaniu z tym, co było z córcią (spała w łóżeczku ).oj tak, potwierdzam*Yvona* a i jeszcze chcialam dodac ze teraz widze uroki rodzenia na wiosne albo w lecie-spacery spacery i jeszcze raz spacery!!!!!!!!![]()
Mila urodziła się 27 lipca i od razu długie spacerki były, przyjemnie, cieplutko no i szybciej można było do formy wrócić. Poza tym nie trzeba było tak długo ubierać dzidziusia i siebie.