Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie martw sie na zapas ,na tym etapie kazde dziecko ma prawo rosnac inaczej.Nie przejmuj sie kazdym szczegolem bo tobie teraz potrzebny jest spokoj a nie nerwy,z doswiadczenia wiem ,ze we wczesnej ciazy, ale i pozniej w usg cos niby jest nie tak a za dwa tygodnie dzidzia to nadgania i jest wszystko ok. Co do wymiarow to moje dziecko w 8 tyg i 4 dniu (wg USG) mialo 2,03cm wiec Twoje nie jest jakies male. To moje zdaniehej ja po wizycie wlasnie
w sumie to niby wszystko ok ale sama sie nie pokoje bo wg okresu ma byc tak jak na suwaczku , wg owulacji termin sie przesuwa i dzisiaj powinno minac rowne 8 tygodni a na usg jest 7t6d. dwa tygodnie temu bylo 6,4 to teraz powinno byc na rozum ludzki 8,4 czemu wtedy szybko podrosl a teraz zwolnil ??serduszko bije szybciutko bo 180 na minute i jak sie zapytalam czy to prawda ze jak nizsze to chlopiec a jak wysokie to dziewczynka to sie usmiechnal i powiedzial ze we wlasnym doswiadczeniu mowi ze nie prawda .
mam usg genetyczne na chyba 18 czerwca (200zl) nie pamietam mamzapisane... zwykla wizyta 2 czerwca (300zl) plus jak wsio ok to szew pod koniec czerwca. i kazal mi sie zapisac juz na wizyty do pazdziernika co 4 tygdnie a pozniej co 3 do grudnia i tak jestem zapisala do 6 grudnia. w sumie fajnie bo jak tak powiedzial to mnie podniosl na duchu. martwie sie tylko takimi dziurkami co powstaje tam mozggowie i takie tam ogladal to dokladnie i dosc dlugo powiedzial ze na usg genet. bedzie wszystko widziec ale jak na ten tydzien nie ma norm jak to powinno wygladac i nie mowi ze jest zle czy dobrze ale sie zainteresowal tym i ja oczywiscie juz sie martwiei tym usg genetycznym bo nigdy niemialam a u niego to rutyna ale dla mni e nie i jesli mialoby cos byc nie tak to wolalabym o tym nie wiedziec a tak to ehh . ogolnie to widzialam raczki nozki i ogonek chyba tez to byl no i duza glowka i to piekne serduszko ktore wlaczyl na caly glos i chyba kazdy w poczekalni je slyszal
i moj maz oczywiscie tez
na szczescie lutke docipna mam brac juz tylko 2x2 i tylko 7 dni i jade na samym dupku 3x1 ciesze si ze ta dowcipna juz niedlugo odpadnie bo mam jej dosc... oj cos czuje ze bede sie zamatwiac do tej kolejnej wizyty
a i dzidzior ma 1,5 cm