• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

sarka, Antylopka - ja tez wcinam za dwoch. dzis zrobilam obiad dwudaniowy: kapusniak i kurczak cytrynowy Nigelli z salata :-) w pierwszej ciazy przytylam 15 kg (wzrost 178 cm), ale po wyjsciu ze szpitala mialam juz tylko 4 kg na plusie.

biust mi na razie nie urosł, tylko jakby napecznial :rofl2:
czyli idziemy łeb w łeb, hehe:-D

Wyobraźcie sobie ,że w mojej klinice ginekologicznej lekarze nie chcą pracować.Chyba im się system nie podoba. Chodzi o punkty.A inny lekarz nie przyjmie. Na czerwcową wizytę muszę umówić się w zupełnie innej przychodni. Na lipiec umówiłam się do tej ,która prowadzi moją ciążę. Komedie zamiast mieć wszystko na tip top to teraz będą nerwy ,gdzie szukać lekarza.:wściekła/y:
przechodziłam to:zawstydzona/y: i to jeszcze w obcym miejscu, obcym systemie!! nie zazdroszczę:no: oby się szybko wyjasniło:tak:

reklama
A mnie biust ani nie boli ani nie napęczniał...szkoda... zakłuje czasem - i tylko dlatego wiem,że go mam:)

ps ja po wizycie:D wszystko jest dobrze!:-):-D

Elena, no obiad ugotowałam i nawet trochę zjadłam,
cały boży dzień chciało mi się rzygać, a teraz mojego po miód spadziowy wysłałam i zajadam go z biszkoptami,
nie jest dobrze :) hehe
Co do cycków, to mnie akurat tak troszkę bolą, ale się nic nie powiększyły,
zresztą jak myślicie ile mogę przytyć przy wzroście 158 cm i aktualnej wadze ok 48-50 kg???

a na mdłości u mnie dobry sok pomarańczowy,
przeczytałam gdzieś, że cytrusy pomagają...
owoców też dużo jem, zresztą głównie je bo po nich nie chce mi się wymiotować,
banany też łagodzą mdłości i powodują uczucie najedzenia jeśli mdli, a jeść się nie może, to to jakoś wchodzi

Jak masz chęć na słodkie to na dziewczynkę. Chociaż różnie z tym bywa.
Ja mam już dość wszystkiego. Chciałabym jeść normalnie ze smakiem.

cały czas właśnie jedłam kwaśne, dziś mnie coś napadło, że kupiłam sobie loda czekolad, a teraz ten miód, który już przypłaciłam mdłościami, taka cena za 2 łyżeczki miodku :)

hej ja po wizycie wlasnie

w sumie to niby wszystko ok ale sama sie nie pokoje bo wg okresu ma byc tak jak na suwaczku , wg owulacji termin sie przesuwa i dzisiaj powinno minac rowne 8 tygodni a na usg jest 7t6d. dwa tygodnie temu bylo 6,4 to teraz powinno byc na rozum ludzki 8,4 czemu wtedy szybko podrosl a teraz zwolnil ?? :( serduszko bije szybciutko bo 180 na minute i jak sie zapytalam czy to prawda ze jak nizsze to chlopiec a jak wysokie to dziewczynka to sie usmiechnal i powiedzial ze we wlasnym doswiadczeniu mowi ze nie prawda .
mam usg genetyczne na chyba 18 czerwca (200zl) nie pamietam mamzapisane... zwykla wizyta 2 czerwca (300zl) plus jak wsio ok to szew pod koniec czerwca. i kazal mi sie zapisac juz na wizyty do pazdziernika co 4 tygdnie a pozniej co 3 do grudnia i tak jestem zapisala do 6 grudnia. w sumie fajnie bo jak tak powiedzial to mnie podniosl na duchu. martwie sie tylko takimi dziurkami co powstaje tam mozggowie i takie tam ogladal to dokladnie i dosc dlugo powiedzial ze na usg genet. bedzie wszystko widziec ale jak na ten tydzien nie ma norm jak to powinno wygladac i nie mowi ze jest zle czy dobrze ale sie zainteresowal tym i ja oczywiscie juz sie martwie :( i tym usg genetycznym bo nigdy niemialam a u niego to rutyna ale dla mni e nie i jesli mialoby cos byc nie tak to wolalabym o tym nie wiedziec a tak to ehh . ogolnie to widzialam raczki nozki i ogonek chyba tez to byl no i duza glowka i to piekne serduszko ktore wlaczyl na caly glos i chyba kazdy w poczekalni je slyszal :) i moj maz oczywiscie tez :)
na szczescie lutke docipna mam brac juz tylko 2x2 i tylko 7 dni i jade na samym dupku 3x1 ciesze si ze ta dowcipna juz niedlugo odpadnie bo mam jej dosc... oj cos czuje ze bede sie zamatwiac do tej kolejnej wizyty
a i dzidzior ma 1,5 cm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry