Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ostatnio znalazlam fajny przepis na zapiekanke z piersi indyka wiec dzis to chyba zaserwuje.a też jestem trochę uzależniona od C. bo nie wytacham wózka na 4 piętro, stelaż mam w piwnicy, gondolę w domu, gondolę z Zuzią zniosę, ale musiałabym ja zostawić żeby wejść po stelaż do piwnicy, udupiona jest... muszę coś z tym wózkiem wymyślić, bo mam dość mądrości mojego męża co do spacerów...
hehe mówiłaśtrochę szkoda, ale krzywdy nie ma. Nie będę się biczować
![]()
cwietka - uważaj, mnie takie zastępowanie laktatora sztucznym mlekiem doprowadziło to zakończenia karmienia piersią. Życzę, żeby u Ciebie tak nie było![]()

Kojarzy mi się z wakacjami u babci. Kuzyni tak do mnie mówili, a ja byłam w szoku o jakie pole chodzi ;-)Lubię to Twoje "na pole"Kojarzy mi się z wakacjami u babci. Kuzyni tak do mnie mówili, a ja byłam w szoku o jakie pole chodzi ;-)
To tak jak mój mąż - tylko on z Podkarpacia: "pole", "śpiki" z nosa (to mnie wyjątkowo bawiło ;-D). Ale jak zamieszkał w Łodzi to szybko się przestawił i jeszcze rodzicom zaczął zwracać uwagę ;-)
Bo ja południowiec jestem![]()

To tak jak mój mąż - tylko on z Podkarpacia: "pole", "śpiki" z nosa (to mnie wyjątkowo bawiło ;-D). Ale jak zamieszkał w Łodzi to szybko się przestawił i jeszcze rodzicom zaczął zwracać uwagę ;-)
A ja mówisz na zepsute jajo?? Bo jak mi mąż powiedział to rechotałam 3 dni![]()
Ja też z podkarpaciaWychowałam się w Rzeszowie, dopiero na studia wyjechałam do Krakowa i już zostałam.
Zepsute jajko to zbuk
Śpiki to też małe dzieciEwentualnie gady
Przyrząd do ostrzenia ołówków to zastrugiwaczka.
Jak się woda w szklance przeleje, to znaczy, że przewirzchowała.
A uderzyć czymś w coś, np. autem w krawężnik, to wyniutać
Więcej nie pamiętam![]()