Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
20 tyg od dnia poroduDziewczyny a ile trwa macierzyński?? Ja ostatnio wysłałam zapytanie do kadrowej a ona nic nie odpisała:-(
już miałam odprowadzić Amandę razem z Martyną do przedszkola ale jak zobaczyłam ze jest 12 na minusie to spowrotem w kimono poszlam i Ami po 9 mnie obudziła 

bo musieli oblać nasze grudniowe dzieciaczki czyli Martynę(03.12) i Maksymka(30.12) he he:-)jaomar20 tyg plus 2 dodatkowe o ktore sie pisze podanietak mi moja kadrowa sama powiedziala ze mam tak zrobic :0)
mamolka no mis ie wlasnie dzisiaj skonczyl okresiori wlasnie dzisiaj zaczelam mam nadzieje tylko ze maz nie wpadnie zpudelkiem czekoladek walentynkowych
chociaz mu zabronilam kupowac cokolwiek bo malo asy mamy ale moze jakiegos chabzia kupi
hehe
![]()
ja z Amandą chodziłam na Hipoteczna tyle ze do Salema a potem prywatnie do Farmedu ale jak ten lekarz się nazywał to nie pamiętamwiem że można na 2 tyg przed terminem przejść na macierzyński a potem odliczyć je od tych 20 tyg, ciekawe co to za 2 dodatkowe?
Aluśka- kiedyś dawno temu pytałas się do kogo chodzę z bioderkami ( zapomniałam czy już ci o tym pisałam czy nie :-) wiem wiem - skleroza nie boli)- więc na Hipoteczną 4 do dra Matuszewskiego
bo nie przypadł mi do gustu