Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a po co chcesz go tak usilnie na plecy kłascU nas ok. 21 stopni i Franek chodzi w 4 zestawach
1. body z długim rękawem + śpiochy
2. body z krótkim rękawem + pajac
3. body z długim rękawem + spodnie/ogrodniczki + skarpetki
4. body z krótkim + spodnie + skarpetki + koszulka z długim - ale to rzadko, właściwie tylko po to, żeby używać koszulek
Pucek zasnął na plecach. Po godzinie - ryk, coś go gniecie. Po przewrotce na brzuch - błogi spokój i znowu sen. Ja już nie wiem, co mam z nim zrobić, żeby na plecach spał...
no no to samo mysleTunia ja to bym skręcała ogrzewanie a raczej ubierała-bo lepiej w zimnym niz mniej ubranym. Ale jak pisałam to moje zdanie....
Gabriella ja robie identycznie z ubieraniem
ewa a czemu za wszelka cene chcesz go klasc na plecach??? jak mu lepiej na brzuszku to niech spi-krzywdy sobie nie zrobi a to dobre na brzuszek i bioderka
ewwe po co mu oliwka??? zatykasz mu pory niepotrzebnie-odstaw ją, kładz go na pieluszce tetrowej i zobacz za kilka dni czy nie ma poprawy-oliwka natłuszcza a jak widac Boryskowi to niepotrzebne-lepiej go moze nawilzaj, ale chwilowo odstaw wszystko i zobacz czy sie nie poprawi
no nie wiemjak Kaje smarowałam oliwką to była cała w potówach-poparzona itp. jak zaczełam w emolium kapac wszystko zeszłoNie panikuj;-) A jaki ma karczek, plecki?? Bo jak spocone to mu za gorąco.
A o emolienty pytałam, bo czasem jest problem z termoregulacją dzieciaczków, jako że zatykają pory, a pot musi się jakoś wydostać, to wychodzi główką(której najczęściej emolientami się nie smaruje). Ale skoro stosujesz hipp, to nie to... W tym przypadku to może być jakiś hormonalny problem, albo po prostu "taka uroda" (ulubiona diagnoza lekarzy
)
Oliwka nie zatyka porów, a hipp jest najlepsza i świetnie nawilża. Za to emolienty są "zatykaczami" ;-)
zawsze na piersiach ma warstwy.
ale dzięki temu mogę w ogóle pisać do tego wygodnie oparta w fotelu

tutaj dentyści też sa baaardzo drodzy, ale wykupuje się dodatkowe ubezpieczenie i wtedy nawet za koronki sie nie płaci ani euro.asia1981 to u Was nic tylko zostać stomatologiem-taka kaska az miło, chyba taniej by ci wyszło przyleciec samolotem do PL i kompleksowo wyleczyc zęby
![]()
tak jak u mnie. śpi w body z długim rekawkiem. na dzień na krótki rękawek zakładam śpiochy, lub body długi rekaw i spodenki.Mój też śpi w samym bodziaku, z gołymi nóżkami. W ciągu dnia zakładam mu spodenki ze skarpetami lub śpioszki.
W dzien jest między 20-21t, a w nocy między 19-20A jaką macie temperaturę w mieszkaniu?? Ja bym ię bała, że młodemu jest za zimno...
zimne rączki i nózki nie sa wyznaczynikiem czy mu zimno. Sprawdzaj karczek i policzkiKurcze ja tez mam ok 21 stopni (20-22) a wkładam Młodemu body z krótkim rękawem, pajaca z długim przykrywam kocykiem z mikrofibry i pościelą... Ale jak go przykrywałam samym kocykiem to miał ciągle zimne ręce i stopy... chociaż to akurat może mieć po mnie ;-)