Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj tez jest mniejszy ale narazie nie ma sie co przejmowac, poza tym jakich jestescie z mezem gabarytow?? Ja jak na kobiete jestem dosyc wysoka ale moj W ma tyle samo wzrostu co ja jak sie wyprostuje i oboje jestesmy szczupli wiec nie spodziewam sie malego slonika w brzuszku(mam nadzieje) 
nie martw sie musza Ci placic, natomiast masz troszke czasu by poszukac czagos innego lub znalezc jakas alternatywe, w tym momencie nie ukrywam ze to powinien byc czas Twojego malzonka by stanal na wysokosci zadania, pewnie trzeba bedzie dojsc do kompromisow
ale uda sie
kot sobie mysli- o co im chodzi przeciez szafki i stoly to moja powierzchnia do chodzenia?? a kanapa jest od spania, zreszta ja moge spac wszedzie bo wszedzie moge wlezc
i tak siedzi przy mnie i usiluje sciagnac lapa cos ze stolu, wystarczy ze na nia spojrze i przestaje, ale ciekawosc i zabawa zwycieza wiec patrzac na mnie wyciaga lape i sztura przedmiot zainteresowania a jak spojrze to zgrywa glupola
ale jest kochana, a jesli chodzi o dzieci to tych biegajacych unika bo wydaja dziwne dzwieki i strasznie szaleja ale jak juz ja dopadna to jest cierpliwa:-) natomiast maluchy sprawiaja ze pada na ziemie i odslania brzuszek

wiec nie wiem czy bedzie kim sie opiekowac, w kazdym razie na inne pomysly ktore rozdziela mnie z maluchem mam jeszcze czas, na szczescie mam rok macierzynskiego wiec to jest jak dar od losu
bo serio ja sie juz gubie.. dla mnie robi sie tutaj maly balaganic-bez obrazy.. potrzeba nam moderatora moze ktoras jest chetna? ja odrazu mowie ze nie jestem bo nie mam na to czasu ;-)

zobaczymy co gin powie....