Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej
też życzę udanych chrzcin
Agaj u mnie jest tak samoDałam małej butlę tzn. dokarmiam ją i zawsze po karmieniu cyckiem koło 14 mała dostaje 90 ml butli reszta jest samym cyckiem. I wszystko się ustabilizowało widzę że mała przybiera (w pon. ją pójdę zważyć i zobaczę ile) i kupy się unormowały są codziennie.
Ainah nie wiem czy da się odetkać, może spróbuj naciskać pierś w różnych miejscach jak odciągasz. Ale sądzę, że możliwe jest, że w 1 i 2 piersi jest inna ilość mleka.
U mnie dziś spokój, byłyśmy chwilkę na spacerku, a teraz właśnie wyszli znajomi. Madzia się buja a Jula poszła do koleżanki więc mam czas dla siebie:-)
myślę że mama wie lepiej niż pediatra co potrzeba i co służy jej dziecku...Lekarz kazal dokarmiac czy robisz to na wlasna reke?

:-(i nie wyjdę z domu niedługo ale nie kupię nowych za nic!!! zreszta takich chyba jeszcze nie uszyli żebym się zmieściła
tylko nie masuj zbyt mocno, baaardzo delikatnie i od gory na dol, tak jakbys wypychala pokarm![]()
ainah ja miałam dwa razy zastój w lewej piersi, ból okropny, gule takie w piersi i rozmasowywałam to pod gorącym prysznicem nawet po 40,50min. potem masowałam taką rozgrzaną pierś przez godz, i ściągałam z początku nie chciało nic leciec tak było zatkanae ale masowałam i masowałam i w końcu puszczało
Sarka - 2,5 miesiąca po porodzie ja też chodziłam wyłącznie w ciążowych, i to jeszcze tych dresowych, bo dżiny ciążowe mi na dupe nie wchodziłysalomii sun, ja nadal chodze w ciażowych spodniach, mało tego - zostały mi tylko jedne bo jedne z materiału prztarły mi sie w udach:-(i nie wyjdę z domu niedługo ale nie kupię nowych za nic!!! zreszta takich chyba jeszcze nie uszyli żebym się zmieściła
![]()
), więc spokojnie czekaj na @ i efekty diety
Będzie dobrze, daj sobie trochę czasu;-)
a przed ważyłam 70 i wątpię że to zgubię:-( Aż nie mam ochoty iść do sklepu po spodnie,a te które mam spadają mi z tyłka jak chodzę.