missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no ale sam wiesz ze to niedobrze dlatego najlepiej powiedziec o tym lekarzowi na wizycie, na pewno jest wsio ok 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale sobie choc ten temat nadrobilam 
) i druga - imieniny tescia wczoraj
i powiem wam ze strasznie jestem wykonczona. Dobrze ze dzis ide do pracy na popoludnie i moglam pospac i spokojnie zjesc sniadanie, bo bym nie wyrobila 

hej laseczki
mamolka wlasnie przeglosowana jesteswszystkiego sie nauczysz ja bym nie chciala zeby moderatorem byla osoba zlosliwa lub miala jeszcze inne negatywne cechy bo tylko niepotrzebne spiecia by byly a ma byc milo i przyjemnie i mamy sie rozumiec i wpierac i pomagac na wzajem a ty taka osoba jestes i my ciebie chcemy
o!!! zastanow sie prosimy
ja koncze dzisiaj lutke dowcipna jupiii!!!!!!![]()
ewwe jak ci twardnieje brzuszek to niedobrze bo to skurcze sa.... ja pamietam jak mi twardnial brzuch przed porodem dzien czy dwa i w ogole czasem wczesniej tylko ja glupia myslalam ze to dzidzius sie obracal tak a to skurcze byly. lez lepiej wiecej i nie przesilaj sie a jak bedziesz na wizycie to wspomnij o tym lekarzowi lepiej sie zapytac na wszelki wypadek. b jezeli czujesz tak jak ja czulam to to skurcze najlepiej jak zapytasz sie lekarzato bedziesz wszystko wiedziala bo nie chce wprowadzac cie w blad jakbyto nie bylo to