Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aha-studiom nie mów nie -ostatnio mężowi ( leci mu już 29 rok) przypomniały się stare studenckie czasy i chciałby się albo rozwinąć albo przebranżować, upatrzył sobie 2 kierunki mechatronikę, lub automatyka i robotyka ( co akurat ja go namawiam- bo tam są elementy mechaniki, informatyki, automatyki i robotyki) lub informatykę ze specjalnością: systemy i sieci komputerowe ( choć nie wiem czego on mógłby się tu nauczyć bo większość wie- tyle że dla papieru).
Ewa - no własnie jeszcze nie. Ale to w końcu idzie pocztą polską, więc nie ma się co dziwić.
Automatykę i robotykę odradzam - mój Mąż to skończył. To takie ogólne studia inżynierskie, bez żadnej specjalizacji. Można po tym robić prawie wszystko, ale wielu rzeczy trzeba się douczać, bo zna się je "po łebkach".
.
nie wiem co tu z tym słońcem zrobić bo jak idziemy tak, że mam słońce za plecami to Zuzi świeci po oczach i ja się staram robić jej cień moim ciałem, że się tak ustawiam że zasłaniam jej to słońce, ale uciążliwe to jest
a jeszcze mam pytanko - pralyscie nowe maty edukacyjne? bo do nas wlasnie przyszla i nie wiem???
My się tak nie upieraliśmy przy skończeniu studiów, bo dla nas ty było takie przedłużenie liceum, ten sam profil, niczego nowego nie było a wyrzeczeń byłoby sporo. W naszym fachu i tak liczą się tylko umiejętności, ale tak jak mówisz ostatecznego Nie jeszcze nie powiedzieliśmy:-)
u mnie w mieście jest państwowe liceum plastyczne - czasami przeglądałam ich prace plenerowe i zaliczeniowe- eeeeh zazdroszczę uzdolnień - zresztą u mnie w mieście sporo artystów się udziela. Nie ma co- jako artyści jesteście dziwni i zwariowaniMy się tak nie upieraliśmy przy skończeniu studiów, bo dla nas ty było takie przedłużenie liceum, ten sam profil, niczego nowego nie było a wyrzeczeń byłoby sporo. W naszym fachu i tak liczą się tylko umiejętności, ale tak jak mówisz ostatecznego Nie jeszcze nie powiedzieliśmy:-)

hehehe w to próbowałam go wepchnąć - nawet zainteresowany- zwłaszcza że w rodzinie otwierają stację diagnostycznągufi ja nie prałam nowej, teraz niedługo wypiore bo juz z lekka zapluta sie stała
Tunia mój Wiktor zdjęcia w okularach też ma jak miał ok pół roczku ale tylko zdjęcia, nie chodził w nich hehe, a przed słońcem to tylko parasolka Zuzię ochroni
ewa mój też po automatyce i robotyce, i jak piszesz - konkretu tu nie ma ale za to dość szerokie pole manewru bo elemeny tego czy tamtego w róznej pracy moga byc potrzebne i tak kiedyś, zaraz po studiach małżon pracował w serwisie Rovera przy diagnostyce komputerowej, teraz od kilku lat w Volvo jako iformatyk i też diagnosta![]()