reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ewa - moj maz pracowal w domu jak Ninka byla mala. spokojnie dawal rade tak do roku. najpierw byla mata, jak raczkowala, to siedziala w kojcu z zabawkami. ale jak miala tak 14 m-cy, to byla ciezko. wtedy musielismy wziac opiekunke.

u nas pada :(((

reklama
u nas tez pada :((

gufi
- ja często piorę matę, bo Maciek dużo ulewa.

Noszę okulary i mrużę oczy. Ale w związku z tym , że chciałabym prawko zrobić, to pewnie będę musiała zastanowić się nad jakimś rozwiązaniem:sorry2: Niestety, po kilku latach noszenia soczewek okazało się, że są pewne problemy związane z niedotlenieniem oczu:no:.

dziś kupiliśmy fotelik samochodowy dla Milenki. Cena okrutna (599):szok::szok::szok: ale bezpieczeństwo dzieci przede wszystkim!
Pierwsza jazda mojego m zaliczona - w trudnych warunkach, bo deszcz lał i do tego godziny szczytu:tak: nie wiem czemu serce w gardle miałam...:dry: niezbyt dobrze to rokuje dla mojego kursu prawa jazdy:confused2:

ewa - moj maz pracowal w domu jak Ninka byla mala. spokojnie dawal rade tak do roku. najpierw byla mata, jak raczkowala, to siedziala w kojcu z zabawkami. ale jak miala tak 14 m-cy, to byla ciezko. wtedy musielismy wziac opiekunke.

Uuu... To mnie nie pocieszyłaś...

Mąż wrócił i zajmuje się Puckiem, żebym mogła popracować trochę ;) Uznał, że przetrzyma go do 18.30, żeby się mocniej zmęczył, potem go umyje, przekaże do jedzenia i uśpi ;) No zobaczymy - na razie jakieś krzyki dochodzą z pokoju ;)

Weszła na forum żeby pogadać i co? uciekam bo Krzyś ZNOWU się wydziera :wściekła/y: Jak go wreszcie uśpię o 21 to mam nadzieję zajrzeć chyba że znów padne na twarz:dry:
Także mówię Dzień dobry i do usłyszenia wieczorkiem:cool2:

ewa lekko nie jest, prawda jest taka, że najczęściej zostają same wieczory i noce:confused:, niestety kosztem wolnego czasu, teraz właśnie czekam na wyniki z przedszkola czy starszaka przyjęli, jak nie to kaplica:baffled: Z młodszym jakoś będzie, ale z dwójką....

Siostra babci wyjechała do Australii
już nie żyje, zostały jej dzieci (czworo) i wnuki, słowa po polsku nie umieją
kontakt prawie żaden z nami mają
ale jak urodziłam Kaję dostałam pakkkkę ciuchów
teraz znów przysłali :-)

zupełnie inne ciuszki niż nasze, inna moda :tak: ale bardzo ładne :-)

reklama
Siostra babci wyjechała do Australii
już nie żyje, zostały jej dzieci (czworo) i wnuki, słowa po polsku nie umieją
kontakt prawie żaden z nami mają
ale jak urodziłam Kaję dostałam pakkkkę ciuchów
teraz znów przysłali :-)

zupełnie inne ciuszki niż nasze, inna moda :tak: ale bardzo ładne :-)

to super i bardzo dobrze o nich swiadczy :-)

Do góry