Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny szkoda, że nie udało mi się nagrac Filipka dziś. Zanosił się ze śmiechu do Lolka.Do nikogo się tak nie smieje a do Lolo już drugi raz. Ale tak głośno, takim serdecznym śmiechem. No cudo. Bezcenne!!!!!
Dziewczyny to biznes jest i tyle. Straszą rodziców, demonizują gdzie nie trzeba a gdzie by trzeba było naprawde przeprowadzic jakas uswiadamiajaca kampanie to cisza.I tak matka kupi dziecku nietoksyczna mate a karmic je bedzie jak dorosłego bo to wygodniej, moja mama tak mnie karmiła i to takie fajne jak poł roczne dziecko kluski jeA czytałyście, tu na forum zreszta o tych tunikach ciązowych antypromiennych??? Niedługo jak dowie się kobieta o ciazy to się zamknie w szklanym kloszu, jedzenie dozylnie, tlen pompowany wrr
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...romienne-chroniace-dziecko-co-myslicie-50153/
paranoja normalnie - i jaka cena! kurde- musze ja nad jakimś patentem tego typu pomysleć i może kase zarobie;p...hmm może szklana kula na głowę albo jakis spray do ciała "odstraszacz promieni radioaaktywnych", co myślicie?....
a co? sądzicie że by sie nie sprzedawało?!, hola hola- przy dobrym opisie i dobrych demonstarcyjnych zdjęciach szło by jak swieże bułeczki
Kuzynka ma się dobrze, zdrowa z niej kobieta 
a karmic je bedzie jak dorosłego bo to wygodniej, moja mama tak mnie karmiła i to takie fajne jak poł roczne dziecko kluski je
ewa- my mamy zwrot .