gabriellao0
Ja...
ja co roku oddaje
mam dwie chore kuzynki
daję na zmianę
mam dwie chore kuzynki
daję na zmianę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przedwczoraj jeden dokument miał im zeskanować i przesłać, wczoraj znowu coś nowego wymyślili...
skoro tylko z przeniesieniem ubezpieczenia jest taki problem, to nie będziemy się u nich ubezpieczać. No to facet nas zaczął straszyć, że jak nie wypowiemy umowy, to nigdzie indziej nie możemy ubezpieczyć (ale przecież to nie my tą umowę zawarliśmy, tylko były właściciel ???) i naśle na nas firmę windykacyjną
hmm, ciekawe podejście do potencjalnego klienta... no ale kasę już mają i tego im odebrać nie można, więc może im nie zależy...i nikt ci nie każe dawać na zwierzęta. ja uważam, ze serce trzeba mieć i dla ludzi i dla zwierząt, ale to tylko moje zdanie.asjaa
jak bym miała wybierać "większość na chore dzieci" a "nikt na zwierzęta"
to....sorry ale chore dzieci dla mnie są ważniejsze! Nawet jeśli cały świat też oddaje na chore dzieci.

jedna jest rano jak tylko wstanę a druga po południu, czasem w zejściowy dzień jeszcze w południe przed spacerem, a że dzis takowy dzień się zapowiada więc zaraz strzelę sobie drugą