Hej dziewczątka!
Sarka, agaj - wszystko będzie dobrze, ale współczuję przeżyć. Mati ma rację, dzieciaczki nie są takie kruche. Kiedy miałam 8 mies. wypadłam z wózka...w błoto

I jeszcze się tego błota najadłam

, skończyło się zapaleniem jamy ustnej, żadnych złamań, stłuczeń etc.
Agaj - Ty jesteś matką i trzymaj się instynktu, bo nikt nie wie lepiej, czego potrzebuje Twoje dziecko. A zostawianie płaczącego maleństwa nie tylko nie pomoże, ale baaaardzo zaszkodzi!
Sarka - spróbuj lactacyd, ale nie tą zwykła emulsję, tylko płyn, który się rozcieńcza
LACTACYD Femina płyn 250ml | Dla Niej i dla Niego | Higiena intymna | i-Apteka.pl
Tunia - jak to przeczytałam to mnie samej ciśnienie skoczyło - co za ludzie???

Trzymaj się i nie daj sobą pomiatać!!!! Możesz ich poinformować, że takim podejściem zyskają tyle, że nie będą widywać wnuczki, ale skoro im nie zależy....Właściwie ja bym zapytała, dlaczego chcieli by Was nie było na uroczystości? Znali wasze plany przecież. Ehhhh, kosmici...
A my dziś byliśmy na wycieczce na drugi koniec miasta, czyli u siostry i nawet całkiem była udana. Co prawda w tramwaju chyba klima poszła, bo strasznie gorąco było, a może tylko mnie, bo rozebrałam się do koszulki na ramiączkach, a wszyscy w kurtkach byli, ale nie mogłam wytrzymać
Poszłyśmy razem z dzieciakami naszymi na zakupy, bo u nas już przyszła pora na zmianę smoczków na 6m+ :-) Przy okazji kupiłam mu nowy gryzak, a sobie trochę kosmetyków - wszystko w Superpharm w Porcie -
Gufi, pewnie tam zaglądasz? ;-) Jest znacznie lepiej zaopatrzony w dziecięce rzeczy, niż ten manufakturowy (szkoda, że mam tak daleko

) są np. akcesoria firmy MAM, które generalnie ciężko dostać. Aktualnie są mega promocje na perfumy i wody, np Green Tea E.Arden 30ml za 29zł, tak na marginesie;-)
A młody przeżywa kolejny skok, tzn. lęk separacyjny - normalnie na chwilę go nie mogę zostawić samego, a wystarczy, że jestem w tym samym pokoju i wszystko gra;-)