• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Kaczucha! Trzymam kciuki! U nas limit nieszczęść już się skończył! Bo już za dużo tego było. Może być już tylko dobrze! Trzymam kciukaski! Koniecznie daj znać, co i jak.

Anka z tego co wiem to temperatura nie jest taka straszna dla ciąży, zwłaszcza tylko lekko podwyższona. Niebezpieczna jest np grypa. Miałaś wczoraj gorszy dzień to i cały organizm zwariował. Mam nadzieję, że dziś już czujesz się o wiele lepiej i nie zamartwiasz się już tym. Ja bym poczekała do poniedziałku. Chyba że ciebie ewidentnie rozłoży choróbsko to wtedy do rodzinnego bym się przeszła- bo i po co masz się męczyć.

Ostatnia edycja:
reklama
jestem spokojna o Kaczuchę:) brązowa wydzielina to nic innego jak "stara krew" która mogła się gdzieś tam zaplątać, np z pękniętego naczynka w pochwie - a ona prędzej czy póżniej wypłynie, właśnie w postaci brązowej wydzieliny.Przerabiałam ten temat na sobie.

Więc Kaczucho wracaj do nas szybciutko, dużo leż i niczym się nie martw!:*

kaczucha - bedzie dobrze :tak: trzymam kciuki

Anka - 37 to stan podgoraczkowy i na pewno dzidziusiowi nie zaszkodzi. ale na pewno powinnas podleczyc gardlo, bo nie powinnas chodzic z bolacym! mnie pomogl na gardlo GOSAL do psikania

a wogole to milego dzionka dla wszystkich :-)

jestem kochane, jestem :) Od wczorajszej nocy nie pada więc woda zaczyn powoli opadać. Na szczęście mamy tylko zalane piwnice (całkowicie). niestety gorzej w dalszych miejscowościach i u mojego kuzyna. Wzieli kredyt na budowę domu 300.000 zł i właśnie mieli się wprowadzać a tymczasem woda wdarła się do domu i zniszczyła dosłownie wszystko. Woda podniosła się w ciągu godziny do takiego stopnia, że nie było czasu nic ratować. Mam ogromne szczęście, że jakimś cudem nie zalało nas gorzej bo kuzyn mieszka tylko 200 m dalej.
Kaczucha ty wiesz, że ogromnie mocno trzymam za ciebie kciuki! Odezwij się jak najszybciej będziesz mogła z dobrymi wiadomościami!
Ania 37 to ja mam cały czas. Gorzje by było gdybyś miała ok 37,6 to wtedy wizyta u lekarza konieczna ale póki co nie musisz się martwić.
Dziewczyny zbliżma się do magicznego 14 tc a tymczasem jak mnie głowa bolała tak dalej boli i ciągle chodzę zmęczona :/

A u Wiolci było cos nie tak?

kaczucha czekamy na dobre wieści musi być dobrze!:*

A stan podgorączkowy utrzymuje się cały I trymestr i to jest normalne, także nie martw się;)

Dzien dobry :) i taki ma byc!

ja jak czytalam o poszczegolnych tygodniach ciazy to wyczytalam ze w okolicy tego tygodnia w ktorym jest kaczucha moga zaczac sie takie brazowe plamienia i to jest normalne wiec jestem dobrej mysli, jesli chodzi o Wiolcie to nie sprawdzalam jeszcze informacji z Pl i az sie boje tam wejsc:/

U mnie dzis znow slicznie co laczy sie z otwartym tarasem.... i znowu pojawil sie TEN kot! on sie uparl by z nami zamieszkac lub podejrzewam ze moze on tu kiedys mieszkal a sie zgubil i wrocil sobie po latach ze tak namolnie sie naprasza

reklama
Wiolcia ponoć głowa boli na chłopca;)

A kuzyn miał ubezpieczony domek, strasznie mu współczuje, tragedia normalnie:(((
A Ty mieszkasz na piętrze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry