Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aaaaa i jeszcze skończył mi się macierzyński(((((((((((((((( muszę się zarejestrować jako bezrobotna.............
itp, już mnie to dobija:/
dopiero co wykaraskałam starszego z choroby (kończy antybiotyk) i tyle sie nagomnastykowałam żeby mała nie załapała a teraz znowu nie wiem co bedzie bo przeciez oni cały dzień razem biegali...z mała raczej kontatku tak nie miał a tym bardziej ciagle na dworze więc mam nadzieję że tędy nic nie będzie chyba że przez Wiktora:/// szlag mnie więc trafia 
sarka współczuję stanu około chorobowego, najlepiej jednak by choróbsko poszło sobie. no a tym noszeniem - marudzeniem ja ostatnio zauważyłam że na dworze Wikunia też mi słabo śpi i najchętniej to chyba by mi spacerowała na rękach, ale najdłużej to pośpi sobie w domku i to na brzuszku jak ułożę ją na pleckach to spała mi dziś1godzinkę po czym się zbudziła i po trochu marudziła, teraz położyłam na brzuszku to mam nadzieję że jak wczoraj pośpi sobie przynajmniej ze dwie godz, wczoraj spała na brzuszku najpierw 2 godz a potem jeszcze 2,5wrublik a który to @? mi pierwszy się z 10 dni ciagnał i tez był obfity, teraz drugi (po 37 dniach się doczekałam) juz normalny jest
Sarka Oli jest ewidentnie zazdrosna,stara się za wszelką cenę zwrócić na siebie moją uwagę,nawet gdyby to miało oznaczać zrobienie czegoś głupiego lub przykrego dla mnie. Ostatnio przestała jeść i zaczeła wyrzucać jedzenie. Albo gdy nie widzę wstrząsa małego i bije. Boję się ją zostawiać nawet na chwile samą z Sebastianem. Powoli już nie daje rady. Jej albo brakuje męskiej ręki albo porządnego psychologa.lwiczka no widzisz! do wyboru, do koloru hehe
Zdrówka dla Sebcia!
A co się dzieje z Oli? napisz więcej szczegółów...