• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Asia - gdzieś mi zniknęła opcja "dziękuję", więc dziękuję :-)

Ewa - nie podpuszczaj Bodzinki, bo nam podniesie ceny na swoje cudne wyroby ;-)
Co Ty ;-) Dla mnie nawet te 10 zł to dużo....Takze spoko :-)Możecie za to mnie polecać i robic mi reklame :-)
Ewa daj linka na ten sklep proszeeeeeeeeeee :-)
A po poruszniu się na czwrakach i po takim staniu, Filip je uwielbia, na zdjęciach jest jego fotka w takiej pozycji, jest wstawanie :-p
A u nas Filip chyba nie będzie "klasycznie" raczkował, choc próbuje. Ale specjaliści takie skoki tez do raczkowania zaliczaja. Rece przemieści, potem nogi a potem i tak "rzut" ;-) W sobote wyladował w pokoju Lolka...
Ewa Filip wreszcie zaczął jeśc bez marudzenia. Oni ida łeb w łeb. Jeden wcześniej to drugi tamto ale w kilka dni wyrównuja :-)

reklama
Bopdzinka - kleiki mam, ale kaszki bezsmakowej nie widziałam :-(

No i w ogóle to cześć! Potwór ogłosił pobudkę i 6, więc nie jestem najszczęśliwszą mamą na świecie :wściekła/y: Musimy dzisiaj jechać do miasta po umowy z pracy i postanowiłam, że przy okazji kupię nasiona sałaty. Myślicie, że uda mi się wyhodować mały warzywniak na balkonie? :-D

A to żle doczytałam..Brak kawy...Kaszki bezsmakowej też nie widzialam, tylko manne mleczna...A i z tych do picia miałam ryżowo-kukurydzianą. Aaaaa jestem beznadziejna, wszystkiego się czepiam, nie mam poczucia humoru i ciągle węsze podtęp.AAaaaa Mam doła, mega doła . buuuuuuuuuuuuuu
Hmmm policzyłam w czwartek ma przyjśc @....No to jestem w domu...Ale i tak jestem do niczego...Kiedyś jakos lepiej zosiłam takie podsmiewajki M ze mnie a teraz...Mam tego dość..Jakiś szacunek dla mnie przy innych a nie tylko podsmiewajki..Jak to jego sposób na okazywanie uczuć to ja dziekuje bardzo!!! I tylko byle mi dogryżc, dziubnać Wrrrrrrrrrr no jak chłopcy co za warkocze ciągną..Ale przytulic przy innych to juz nie wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bodzinka, ten sklep był stacjonarny. Nie wiem, czy mają stronę w internecie. Ale wejdź sobie tutaj: galeria wylęgarnia - też są rzeczy własnej roboty.

Cwietka, ja mam kaszkę kukurydzianą nie dla dzieci, ale zwykłą, ze sklepu normalnego spożywczego. Ale jeszcze jej nie robiłam, bo nie chce mi się kombinować z gotowaniem jej na wodzie i mieszaniem z mm. Mannę mam mleczną chyba Nestle albo Bobovity.

Franol wczoraj prawie usiadł z leżenia! Ale zabrakło mu samozaparcia, żeby doprowadzić sprawę do końca ;) No i obudził się dziś o 8... A w weekend wstaje 5-6 :/ Chyba wyczuwa, że rodzice razem w domu i mają czas, więc to wykorzystuje i wstaje wcześniej, cwaniaczek ;)

Wyścigował się właśnie z chłopczykiem w lustrze, kto pierwszy złapie klocek. Szkoda, że tego nie widzicie ;) Jak na dzikim zachodzie - patrzył mu prosto w oczy i powoli zbliżał się ręką do klocka, a potem szybkim ruchem go zagarnął ;)

Mam dziś sporo roboty - obiad do skończenia i dość duża korekta. Chciałabym ją zrobić w 3 dni, bo w środę wieczorem jedziemy do dziadków i będziemy tam do niedzieli - wolałabym wtedy nie pracować...

Ostatnia edycja:
Hej Hej Babole;-)
Wróciliśmy wczoraj w nocy, już się ogarnełam z praniami, sprzataniami więc jestem:)
Milena zajęła się robieniem kupska więc mam chwilkę...
A nad morzem było typowo że tak powiem nadmorsko, czyli zmiennie, wietrznie i czasem padało:/ eech w tamtym roku to jednak była anomalia te upały...no ale nic, dwa dni i tak nam się plażowe trafiły a to i tak sukces jak na nasze morze. Miluśka się plażowiczką nie okazała ciągle miała nerwa, bo nawet nieświecące słońce ją raziło, wiatr wiał mocno aż jej dech zapierało no a jak się ją kładło w namiocie za parawanem to był wrzask, drzemki sobie krótkie uskuteczniała tylko tak więc trochę się z nią nagimnastykowałam, trochę żałowałam że nie zabrałam spacrówki bo się łapie boków gondoli i podnosi więc ciągle trzeba uważać żeby nie wyleciała, u nas nie ma opcji - szeliki, trzeba zrobić juz zamianę:)
Cpo jeszcze...acha obcięłam włosy hehe:-) ale to na zamknietym jak zgram zdjęcia do buceta, no i upasłam się na gofrach, lodach, masakra - 1,5 kg do przodu:((( od dziś dukan:tak:
No to idę przewinąć panne bo się denerwuje....a no i wczoraj dostała mi kataru, leciała woda na maksa aż nie nadażałam jej wycierać dziś już gęściej, na razie nie jakiś starszny ale jest, no i oczka jej bardzo łzawią, wczoraj prawe a dziś lewe, co to?:dry:

Hejka!;-)
My znowu sami. Jaka cisza i spokój:rolleyes2:. Nikt mi tv nie włącza i nic mi nie brzdąka cały czas.Jak młody zaśnie to ogarnę chałupkę, po tygodniowej wizycie męża:dry:. Porządek do weekendu chociaż będzie:-D.

Dzisiaj rano chłodniej i wiało więc chciałam przebrać młodego w body z długim rękawem. Zakładam to body a tu zonk:szok:! Ledwo dopięłam dół:szok:, podniosłam dziecko i od razu wszystko rozpięte, no to znowu zapinam. Podnisłam i rozpięte, a to rozmiar 86 jest:szok:!!!!. Pojechaliśmy w takim rozpiętym do przedszkola:baffled:.

Powyciągałam wszystkie body z długim i co? Z 15 sztuk zostały nam 3, które są dobre:eek:!

Witam
Dzięki za odpowiedzi. Zwierzyniec pewnie odwiedzimy, jak starczy czasu, a Łańcut był już zaliczony wielokrotnie, więc chyba następnym razem;-)

Bodzinka - takie kolczyki są jeszcze tu: http://www.decobazaar.com/szukaj.ph...proj=&ceny=&kat=4&podkat=&kol=&szuk=1&limit=1 i http://www.pakamera.pl/kolczyki-decoupage-0-1867.htm

Cwietka - przecież kleik to właśnie kaszka bezsmakowa;-) Innej nie znajdziesz, bo nie ma (chyba że manna do gotowania). I nie możesz podać go na samej wodzie, bo właśnie jest bez smaku. Robisz na mm - np. 4 łyżki kleiku (kukurydzianego nestle, albo ryżowego) +4 miarki mm + 120ml wody. Wychodzi gęsta kaszka mleczna. Albo dodajesz kleik do przecieru owocowego - wychodzi kaszka owocowa. Albo możesz połączyć jedno z drugim i zrobić mleczną z przecierem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
O kurcze ale ceny!!! I wcale nie są dużo ładniejsze od moich. Własnie mam kapitalne w robocie ;-) Troche mam nadzieje, ze nie pójda takie śliczne :-p ale jakby o stworze takie dla siebie :-p hi hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry