• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
a mnie dzis dopadła zgaga okrutna,pół dnia mi się kwasy ulewały i teraz tez, aż zwracać sie chce bleeee, a po za tym ze nastraszyłyście mnie tą tarczycą to spoko:) nie badałam tego, ale może powinnam??myślę ze nie zaszkodzi.Dobranoc laseczki:)

hej hej hej witam sie niedzielnie z porannym zyganiem po herbacie :/

antylopka nie mow mi nawet o paryskim metrze bbrrr jak bylam na wycieczce i jechalam metrem jakis obzydliwy gosciu trzymal mnie za dupe w nim jak byl scisk i pamietam ze jak sie na niego popatrzylam to sie usmiechnal z gory tylko bleeee straszne wspomnienie mam z metra od was bbrrr :)

ewwe tsh lepiej sobie zrobic na wszelki wypadek ja zawsze robilam i w tej i w tamtej ciazy. ale tak jak i w tej i w tamtej to hv nigdy mi nie kazali robic...

a co do tegoze z koncem 1 trymestru jest wieksza szansa na wady to mnie zabilyscie tym tekstem bo ja biore teraz antybiotyk tzn wzielam raz i mam srodek 3 miecha i juz sie przestraszylam :/
dzisiaj rodzice przyjezdzaja z obiadkiem i walowka :D ale super :) z pecherzem moim smiem powiedziec z ejest o wiele elpiej co prawda w nocy wstawalam czesciej bo 3x ale chyba dlatego ze duzo wody z cytryna wypilam i pomaranczy zjadlam i na dodatek kisiel cytrynowy :) zakwasze sie chyba bbrrr. a w tamtej ciazy moze dlatego tego nie zlapalam bo zarlam na okraglo mandarynki kiwi pomarancze strasznie mis ie kwasnego chcialo a teraz juz mniej moze bedzie dziewuszka?? :)

milej niedzieli :)

Hej
A mnie nic nie dolega już , nie mdli mnie , nie mam zawrotów głowy , piersi mnie nie bolą , sama niewiem czy to dobrze czy źle :szok: :szok: :szok:
Niewiem czy mogło to mieć związek z moim małym upadkiem czy nie ? Mam tyle wątpliwości ! Pare dni temu poślizgłam się na schodach i upadłam na nie trochę zjeżdzając po nich pupą , oj jak bolało . Sama niewiem co o tym myśleć a nie chcę też panikować .
Co wy byście zrobili na moim miejscu ?
Dzięki dziewuszki i miłej niedzielnej sielanki .

Kotkanadachu Myślę, że przejechałabym się do szpitala i powiedziała o wypadku i braku objawów. Jak miałam w pierwszej ciąży stłuczkę to bez problemu zrobili mi usg.
Z drugiej strony kończysz 3 miesiąc i mi osobiście przed wejściem w 14 tyg wszystkie objawy jak ręką odjął jednego dnia przeszły- i może to niefajny zbieg okoliczności.

Jeżeli chodzi o hormony tarczycy to poczytałam o objawach zarówno niedoczynności jak i nadczynności- nie panikuję. Nerwowa i blada jestem- owszem- ole ot cała ja :-) Zapytam się gina we wtorek kiedy takie badanie powinno się wykonać jeżeli nie kontrolowało się hormonów i tsh przed ciążą.

Heloł;)

Ja sobie dzis pofarbowałam włosy, już takie bleee miałam, ze byłam zmuszona, mam nadzieję że to nie zaszkodzi maluchowi...to taki szampon koloryzujacy Loreal Casting bez amoniaku....Wy farbujecie teraz włosy, tzn w I trym.?
Zazdroszczę Wam już tego II trymestru;P

A ja jutro w końcu mam wizytę juuuuuupi:))))

Miłej niedzieli;)

kotkanadachu skoro nie masz ani bóli ani zadnych innych nieprzyjemności typu plamienia czy krwawienia to nie powinno się nic stac dzidzi. Zalezy jak mocno upadłas i jaki to był wstrząs... ale mysle że wszystko jest wporządku:tak:
Ja w pierwszej ciazy też miałm dośc porzadna stłuczke autem, i to w 7 miesiącu, baba w mój bok mi łupneła z podporzadkowanej (byłam pasażerem), wpadłam w taka panike i nerwa ze myślałam ze dziuni kudły z głowy powyrywam aż mnie mąż trzymał bo chiałam jej przywalić:-D przez tel gin mi powiedział że jak nie mam skurczy czy bóli to nawet nie ma potrzeby jechac do niego, na szczescie miał rację i było wszystko ok.

W sumie to nie mam plamień , tylko bóle w kręgosłupie i sama niewiem z czym to związane czy z upadkiem czy z moją dyskopatią . Pozatym jutro mam planowaną wizytę u gina . Także sama niewiem czy czekać do jurta czy jechać do szpitala , ale mówię sobie będzie co będzie .
Dzięki dziewuszki :-)

Cześć, u mnie nadal przeziębienie dzielnie walcze ale nadal jest, mam tylko nadzieje że nie odbije sie to na fasolce.
sarka ja włosy farbowałam raz przed swiętami wielkanocnymi wtedy byłam w bardzo wczesnej ciaży.

Powoli mam małego stresa w czwartek usg, mam do was pytanie czy w czasie tego usg zbada mi lekarz przyzierność karkową czy to się wykonuje tylko w czasie usg genetycznego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry